Εκτακτο: Τελείωσε και ο Τριαντάφυλλος από το Survivor

Τριαντάφυλλος

Μία νέα αναπάντεχη οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σάββάτου η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει… στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού. Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι.

Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, εντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά. 

Ας πρόσεχε ο παραγωγός, Εϊναι γνωστό ότι όποιος πάει για τα πολλά μένει με τα λίγα. Αλλά προφανώς δεν το γνωρίζουν αυτό στη γειτονική χώρα ε;  

Με πληροφορίες από την σελίδα dailymedia.com.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News