Ελισάβετ Κασαμπαλίδου: γιατί το Instagram έχει τη δική του βασίλισσα

 «Για μένα η εικόνα είναι μαγεία. Σκέφτομαι κάτι, το βάζω σαν εικόνα στο μυαλό μου και το εκτελώ. Μου αρέσει αποκλειστικά η φωτογραφία πορτρέτου, γυμνού και σκηνοθετημένου. Δεν βγάζω λίμνες και πάπιες :)» λέει η ίδια για το χόμπι της. «Είναι μια μορφή έκφρασης για μένα. Θα μπορούσα να το κάνω και για άλλους, να τους έχω ως μοντέλα, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο και προς το παρόν δεν τον έχω. Όταν τυχαίνει και έχω χρόνο και έμπνευση, βγάζω φωτογραφίες».

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και χρησιμοποιεί μηχανή (Canon EOS 600D) και τρίποδο στο 95% των περιπτώσεων – σπάνια καταφεύγει στο κινητό. «Κάθε φωτογραφία είναι πολλές λήψεις. Έχω χτυπήσει και χίλιες λήψεις για μία φωτογραφία προκειμένου να έχω το αποτέλεσμα που θέλω».

Ξεκίνησε με ένα account στο Myspace πριν από 10 χρόνια, αλλά οι φωτογραφίες της έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε, ως σκηνοθεσία και ως τεχνική. Το σώμα της, πάντως, παραμένει το ίδιο καλογυμνασμένο. Η ίδια δηλώνει gym junkie, και γυμνάζεται συστηματικά από τα 16 της. «Όλοι προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τη νεανικότητά μας και να μειώσουμε τη φθορά. Και αυτό είναι καλό μέχρι το σημείο που δεν έχουμε άρνηση της πραγματικότητας – ότι δηλαδή μεγαλώνουμε και επέρχεται αναπόφευκτα κάποια φθορά – και δεν κάνουμε κακό στην υγεία μας. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να διατηρηθώ όσο γίνεται καλύτερα. Να είμαι δηλαδή αντίκα, και όχι παλιατζούρα».

Οι τολμηρές φωτογραφίες της, πάντως, μπορούν να δώσουν αφορμή για παρεξηγήσεις και η ίδια είναι πολύ προσεκτική. «Είμαι πολύ φειδωλή όσον αφορά την πραγματική μου ζωή, που δεν είναι οι εικόνες που ανεβάζω. Η εικόνα είναι απλά μια εικόνα. Δεν με ενοχλεί να με προσεγγίζει κόσμος, με ενοχλεί να βγάζει λάθος συμπεράσματα».

Και μία άλλη παρουσίαση

ΣΠΟΥΔΕΣ: Μάρκετινγκ και μάνατζμεντ στο Deree college και διακόσμηση εσωτερικών χώρων στον Akto (Middlesex University).

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Θέλει να έχει την όρεξη και τη δυνατότητα να ασχολείται περισσότερο χρόνο με το φωτογραφικό styling.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Γυμνάζεται σχεδόν όλη της τη ζωή.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Πίνει πολύ καφέ.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το ότι είναι κοινωνικά ευέλικτη.

ΣΤΕΚΙ: Λατρεύει να πηγαίνει μόνη της σε ένα καφέ στον Γέρακα.

ΦΛΕΡΤ: Της αρέσουν οι ντόμπρες προσεγγίσεις, σιχαίνεται τα παιχνιδάκια.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Δεν υπάρχει ιδανικό αρσενικό, οπότε ζυγίζει και αγαπά τον καθένα με τα ελαττώματά του.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Αρθρογραφία, γυμναστική, φαγητό (κυρίως εκτός σπιτιού).

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Ουάσινγκτον.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Δεν αφήνει εύκολα περιθώριο σε κάποιον να της αλλάξει το πρόγραμμα, δεν έχει ποτέ κακές προθέσεις, ενώ αν κάτι τη στεναχωρεί απλά δεν ασχολείται μαζί του.

https://www.instagram.com/elsascore/
https://www.facebook.com/elsa.kasampalidou?fref=ts

Με πληροφορίες από το reader.gr και την Espressonews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News