Ελλάδα: "Εφυγε" ενώ βρίσκονταν στη σκηνή, ο Δημήτρης Χατζής του «Music Machine»

Την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή άφησε χθες 15 Μαϊου ο Δημήτρης Χατζής, μουσικός και ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Music Machine.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς καρά τη διάρκεια του live που έδινε με την μπάντα του One Nation Underground, στην τελευταία βραδιά του αφιερώματος για τον Νικόλα Άσιμο στο Ρομάντσο.  Όπως αναφέρει ο ντράμερ Μάνος Νεόφυτος, ο Δημήτρης Χατζής ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία την ώρα που έπαιζε μόλις άφησε την κιθάρα του, κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Αμέσως επικράτησε πανικός στο χώρο και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε μισή ώρα αργότερα σύμφωνα με μαρτυρίες. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν επί τόπου, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο Δημήτρη Χατζή.

Να σημειωσουμε εδώ ότι στην σελίδα των social media "Ελάτε μία βόλτα μαζί μας - Νικόλας Ασημος" υπάρχει η φωτογραφία του Δημήτρη Χατζή και η ανάρτηση που αναφέρει " ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Όλους όσους συμμετείχαν στην ´Εκθεση, τους εικαστικούς, τους μουσικούς, το Ρομάντσο, τους ανθρώπους που δούλεψαν στην παραγωγή και στην οργάνωση, τους χορηγούς. 
Ευχαριστούμε εσάς που τιμήσατε την ´Εκθεση με την παρουσία σας· η χαρά να βλέπουμε το Αρχείο γεμάτο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, η συγκίνηση και η σιωπή που επικρατούσαν στην αίθουσα, τιμή στη μνήμη του Νικόλα, είναι η ανταμοιβή μας. 
Ευχαριστούμε για τις κριτικές, το μοίρασμα, τις απόψεις και τις αναμνήσεις, για αυτά που φέρνουν τις ψυχές μας κοντά, κάνουν εμάς ανθρώπους και τις ζωές μας άξιες να τις ζούμε.  Κι αν η ζωή είναι μια ανάσα, ας ζήσουμε και ας πεθάνουμε όρθιοι, κάνοντας αυτό που αγαπάμε.  Καλό δρόμο Δημήτρη. Και καλή αντάμωση.

Αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Χατζής για πάνω από 35 χρόνια διατηρούσε το ιστορικό κατάστημα δίσκων «Music Machine» στην οδό Διδότου 16, στο Κολωνάκι. Το δισκοπωλείο βρισκόταν πάντα στις λίστες με τα πιο αυθεντικά της πόλης και είχε μεγάλη ειδίκευση σε όλα τα είδη της ροκ, τζαζ, λάτιν και μπλουζ, ενώ το κατώφλι του είχαν περάσει ο Έρικ Μπάρντον και η Lady Gaga όταν βρέθηκαν στην Αθήνα για τις συναυλίες τους.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα reader.gr