Ελλάδα - Η Sirina προσφέρει μάσκες από ... εσώρουχα πρωταγωνιστριών ερωτικών ταινιών (!!!)

Αυτή μάλιστα είναι προσφορά και δεν μας ενοχλεί και το ... μέγεθος. Για μία ακόμη φορά, στη μάχη κατά του κορωνοϊού ρίχνεται με τα δικά της... «όπλα» η γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής μασκών για προστασία κατά του κορωνοϊού και μάλιστα αξιοποιώντας ένα αρκετά... αντισυμβατικό υλικό.

«Η Sirina έδωσε όλο το βεστιάριό της των τελευταίων 20 ετών, για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας για τον COVID-19 από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της, και τα δίνει δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει email στο info@sirina.tv», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας του Δημήτρης Σειρηνάκη.

sirina.jpg

Tο μόνο που μπορεί να ελπίζει κανείς είναι ότι θα ραφτούν τις σωστές προδιαγραφές και ότι οι κατασκευαστές δεν θα έχουν την έμπνευση να χρησιμοποιήσουν μόνο... δαντελωτά εσώρουχα.

Υπενθυμίζεται ότι από το ξεκίνημα της πανδημίας του κορωνοϊού ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες, είχε δώσει δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες της εταιρείας του σε όλους τους Έλληνες που έμειναν σπίτι λόγω του κορωνοϊού, ενώ είχε σπεύσει να διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών του για λόγους ασφαλείας.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα protothema.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News