Ελλάδα: Η σωστή επιλογή για έπιπλα μπάνιου

Μπάνιο

Τα μπάνια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προσωπικούς χώρους σε ένα σπίτι, ο χώρος όπου συνήθως ξεκινάμε και τελειώνουμε την κάθε μέρα μας. Αποτελούν έναν ασφαλή χώρο που προσφέρει ευκαιρία για ηρεμία και χαλάρωση από το στρες της καθημερινότητας στο τέλος της ημέρας, με ένα ευχάριστο ζεστό ντους ή ένα ζεστό μπάνιο. Έτσι, όταν έρθει η ώρα να αναζητήσετε έπιπλα μπάνιου, είναι σημαντικό να έχετε υπόψιν σας τους διάφορους τύπους επίπλων, τις απαιτήσεις του χώρου, τα στυλ και τα διαθέσιμα υλικά, αλλά και να επενδύσετε σε επώνυμη ποιότητα που εμπιστεύεστε για τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε στη συνέχεια 3+1 tips για να επιλέξετε τα ιδανικά έπιπλα μπάνιου με τη βοήθεια των ειδικών από το ηλεκτρονικό κατάστημα TS Deco καθώς και συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε όταν στήνετε το νέο σας μπάνιο ή ανακαινίζετε ένα παλιό.

Μέγεθος και προσανατολισμός

Πριν αρχίσετε να εξετάζετε τους διαφορετικούς τύπους στα έπιπλα μπάνιου, πρέπει να έχετε πλήρη κατανόηση του χώρου που θέλετε να γεμίσετε. Οι ακριβείς μετρήσεις του μήκους, του πλάτους και του ύψους του μπάνιου σας είναι απαραίτητες, ενώ πρέπει να λάβετε υπόψιν και τα σημεία από τα οποία βγαίνουν οι παροχές, όπως ηλεκτρικό, νερό και τροφοδοτικά. Σχεδιάστε τη διάταξή σας στο μυαλό σας ή με ένα σχέδιο, εάν χρειάζεται.

Τα μεγάλα έπιπλα μπάνιου θα φαίνονται πολυτελή και θα σας προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης, αλλά πρέπει να εξασφαλίσετε ότι έχει χώρο να περνάτε και φυσικά ότι θα ανοίγουν όλα τα ντουλάπια χωρίς να «βρίσκουν» το ένα στο άλλο. Όμως ακόμη κι αν έχετε ένα μικρότερο χώρο, αυτό δεν σημαίνει λιγότερα έπιπλα μπάνιου. Επιλογές εξοικονόμησης χώρου, όπως επιτοίχια ντουλάπια αποθήκευσης και είδη υγιεινής ιαπωνικού στυλ έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα με μικρότερο χώρο.

Σχήμα και χρώμα

Τα έπιπλα μπάνιου διατίθενται σε πολλά σχήματα, από τετράγωνες μονάδες νεροχύτη, στρογγυλούς νιπτήρες ή και γωνιακούς, ντουζιέρες και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα έπιπλα μπάνιου διατίθενται σε απλά χρώματα όπως λευκό, μαύρο και γκρι, αλλά έχουν επίσης διάφορες εντυπωσιακές παραλλαγές, όπως γυαλιστερές, μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Προσέξτε πώς συνδυάζετε τις λεπτομέρειές τους, ώστε να μην υπάρχουν παραφωνίες.

epiploo.jpg

Στυλ και αισθητική

Τα περισσότερα έπιπλα μπάνιου μπορούν να ενταχθούν σε 3 βασικά στυλ: Τα παραδοσιακά, τα μοντέρνα και τα μοντέρνα.

  • Τα παραδοσιακά έπιπλα μπάνιου είναι συνήθως τα κλασικά μπαρόκ, ιδανικά για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές μπάνιο με στυλ εποχής.
  • Τα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου σχεδιάζονται συνήθως με γνώμονα τον σύγχρονο καταναλωτή και διατίθενται σε πιο edgy σχέδια.
  • Τα σύγχρονα έπιπλα μπάνιου αλλάζουν τακτικά και ακολουθούν την ζήτηση, παρουσιάζοντας τα σχέδια με τις καλύτερες πωλήσεις.

Καλό είναι να έχετε καταλήξει σε ένα στυλ πριν αρχίσετε να επιλέγετε συγκεκριμένα έπιπλα μπάνιου, ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Καθώς τα έπιπλα μπάνιου είναι κάτι που θα μείνει για πολλά χρόνια σπίτι σας, είναι σημαντικό να είναι ποιοτικά, λειτουργικά και άνετα. Οι ειδικοί της TS Deco με μακρά εμπειρία στα έπιπλα μπάνιου αλλά και κουζίνας, διαθέτουν την πείρα και την γνώση να σας συμβουλεύσουν ώστε να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο χώρο σας, με κορυφαία ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής και προσιτό κόστος.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα μπάνιου TS Deco  και δείτε τις αμέτρητες επιλογές για να πλαισιώσετε τον δικό σας χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News