Ελλάδα - Ιωαν. Μαλέσκου: " Δεν είχα μπαταρία να δω ούτε τα μηνύματα"

Η Μήδεια έφερε πρωτοφανή χιονόπτωση που προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλούς δήμους, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αφήνοντας, πολλά σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε και η ΕΜΥ ήταν ρεκόρ με 36 ώρες μεγάλης έντασης χιονόπτωση…

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μένει στα Μελίσσια. Μάλιστα σήμερα, που προβλήθηκε κανονικά η εκπομπή «Love It» η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πέρασε το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Και όπως διαβάσαμε στην σελίδα iefimerida.gr...

«Θα τα πω όλα, θα είμαι καταπέλτης. Θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Έχω πολλά να πω. Χθες για μένα ήταν μια πολύ κακή ημέρα που δε θέλω να ξαναφανταστώ ότι θα βιώσω. Όχι όμως μόνο για μένα, αλλά για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων.

Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα και το να έχεις αυτά τα οποία δεν είναι αυτονόητα. Θέρμανση, ζεστό νερό, φως. Χρειάστηκε και εγώ, όπως πολύς κόσμος να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες. Να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού. Μέσα στη νύχτα και το σκοτάδι, παγωμένοι, να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο.

Εύχομαι να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το πρόβλημα, γιατί οι ζημιές είναι πολλές. Πέρασα χθες έναν Γολγοθά. Δεν φανταζόμουν ότι η μέρα μου και η νύχτα θα κυλούσε με αυτόν τον τρόπο, μόνη και παγωμένη σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση.  Ήταν πάρα πολλές οι ώρες. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Αισθάνθηκα χθες ειλικρινά πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη. Δεν είχα μπαταρία να δω ούτε τα μηνύματα και πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ»,

Δείτε το σχετικό video...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News