Ελλάδα - Νύχια: Οι αποχρώσεις του Φθινοπώρου

Νύχια - Ελλάδα

Τέλεια νύχια και το φθινόπωρο; Τώρα γίνεται! Με τα κορυφαία σετ ημιμόνιμα βερνίκια στα πιο trendy χρώματα της σεζόν μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα είστε in fashion και θα έχετε εντυπωσιακό μανικιούρ που διαρκεί περισσότερο. Τα ημιμόνιμα της Gel it Up σε απίθανες προσφορές και τα ανθεκτικά acrygel της Gellie με πλούσιο χρωματολόγιο είναι τα βερνίκια που χρειάζεστε για τη νέα σεζόν.

nixias.jpg

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα In Beauty Land που εμπιστεύονται όλες οι επαγγελματίες αισθητικής, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια συλλογή σετ ημιμόνιμα βερνίκια και κορυφαία μανό για ημιμόνιμο σε προσφορές που σας συμφέρουν. Δείτε το trendy χρωματολόγιο στα ημιμόνιμα της Gel it Up και τα acrygel της Gellie και κάντε τις ιδανικές επιλογές για το στυλ σας.

Έτοιμες για Χάλοουιν

Είναι φθινόπωρο, η αγαπημένη μας spooky εποχή του χρόνου και τα χρώματα μας κυμαίνονται σε γήινες, κιτρινωπές σιγά σιγά αλλά και σε πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις τον Οκτώβριο! Φέτος το φθινόπωρο τόλμησε το διαφορετικό με το απεριόριστο χρωματολόγιο σε ημιμόνιμα Gel it Up που θα βρεις σε προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα In Beauty Land.

Εξαιρετικά ανθεκτικά σε καθημερινές διαδικασίες, με χρώμα που δεν ξεθωριάζει και γυαλίζει εντυπωσιακά, τα ημιμόνιμα της Gel it Up σας περιμένουν να τα αποκτήσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό στυλ.

nixia0.jpg

Και ακρυλικό και τζελ

Η Gellie πάει την τέχνη του ανθεκτικού μανικιούρ ένα βήμα παραπέρα, με τη σειρά της Gellie Acrygel, τα ημιμόνιμα βερνίκια που συνδυάζουν τις ιδιότητες του ακρυλικού και του τζελ, χωρίς μειονεκτήματα και με εκθαμβωτικό χρωματολόγιο που θα λατρέψετε. Mε girlie ροζ αποχρώσεις αλλά και λαμπερά diamond glitter, όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια της Acrygel δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα πιο σκληρό από του gel αλλά πιο εύκαμπτο και πιο άοσμο.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα In Beauty Land και αναζητήστε τα κορυφαία ημιμόνιμα βερνίκια και σετ με μανό για ημιμόνιμο από την Gel it Up και την Gellie σε μοναδικές προσφορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News