Ελλάδα - Survivor 4: Ποιος φεύγει απόψε; Τζέιμς ή Νίκος ...

Μάχη “σώμα με σώμα” έγινε την νύχτα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι, Τζέιμς, Νίκος και Παύλος δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό και για πρώτη φορά είχαμε σχεδόν οριακή κατανομή των θέσεων μετά το αποτέλεσμα.

Το δίδυμο Τζέιμς και Νίκος έχουν δημιουργήσει μία ισχυρή βάση οπαδών που από μόνη της θα ήταν ικανή να επικρατήσει απέναντι στον Παύλο Γαλακτερό αλλά ο τελευταίος απόλαυσε την στήριξη τόσο των χέιτερς του διδύμου αλλά και των κόκκινων φανς που τον στήριξαν με πάθος ώστε να αποχωρήσει ένας εκ των Τζέιμς – Νίκου.

Ένα από τα πιο αξιόπιστα account στο twitter όπως είχε υποσχεθεί από το απόγευμα, λίγο μετά τις 3 τη νύχτα ( ώρα Ελλάδας) έδωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι περιμέναμε.

Οι τρεις παίκτες μια ανάσα ο ένας από τον άλλον με τον Τζέιμς να κατακτά την προτίμηση του κοινού σε ποσοστό 36%. Ακολουθεί ο Νίκος με 34% και τελευταίος ο Παύλος με 30% ο οποίος αποχωρεί και από το παιχνίδι.

Καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τι πληροφορίες, έπαιξε η Κύπρος που “αδιαφόρησε” για τον γιο του διάσημου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, τον Παύλο. Στην Ελλάδα ο Τζέιμς παρέμεινε σταθερά πρώτος στην προτίμηση του κοινού με τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκεται στην 3η θέση, αλλά το άθροισμα Ελλάδας και Κύπρου “γύρισε” το αποτέλεσμα υπέρ του Κορίνθιου παίκτη.

Ο Παύλος Γαλακτερός λοιπόν είναι αυτός που αποχωρεί σύμφωνα πάντα με τις διαρροές, και αναμένουμε το βράδυ της Τετάρτης να δούμε το πραγματικό αποτέλεσμα αν μας δικαιώνει. 

Με πληροφορίες από την σελίδα islandpress.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News