Φραγκίσκος και Ελευθερίου τα ..σπάνε

Αντιγράφουμε από το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε… «Έεεερχονται! Τους γνωρίσατε στους "Συμμαθητές" του ΑΝΤ1 και τώρα ήρθε η ώρα να τους λατρέψετε στο "Αν ήσουν εγώ" στο Netwix! Ο Άρης Τσάπης και ο Γιάννης Φραγκίσκος, δέχονται emails από τους θεατές τους, τα οποία έχουν ως θέμα ένα πρόβλημα που τους απασχολεί, και ψάχνουν για βοήθεια ή για μια γνώμη. Με απλά λόγια, ένας άνθρωπος που έχει κάποιο πρόβλημα τους λέει: Εσύ τι θα έκανες «Αν ήσουν εγώ»;  Υπάρχει όμως μια ουσιαστική δυσκολία: Οι παρουσιαστές ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟTΕ μεταξύ τους!»

Και σήμερα το πρωί βγήκε στον …αέρα το πρώτο επεισόδιο. Βέβαια όταν λέμε αέρα εννοούμε το internet που είναι άλλωστε και το μέλλον στο χώρο των ΜΜΕ. Οπότε κάνουμε κι εμείς αυτό το ταξίδι. Το επεισόδιο έχει τίτλο «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα;» και όπως διαβάζουμε «Σε αυτό το επεισόδιο του «Αν ήσουν εγώ» ο Άρης Τσάπης και ο Γιάννης Φραγκίσκος απαντούν σε mails θεατών με κοινό θέμα τα λεφτά. Και συγκεκριμένα σε mails θεατών που θέλουν τη γνώμη τους σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των χρημάτων ή λόγω της απουσίας τους, τόσο σε φιλικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Οι παρουσιαστές εκφράζουν τη γνώμη τους για το τι θα έκαναν εκείνοι στη θέση τους, ενώ ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου δίνει μια ανατρεπτική πνοή στις απόψεις τους».

Η συνύπαρξη εντυπωσιακή… Και όπως είναι κατανοητό μέσα από την σχετική διεύθυνση ( http://www.netwix.gr/watch/1037305/an-isoyn-ego-ep-1-gia-ta-lefta-ta-kaneis-ola-) μπορείτε όλοι να απολαύσετε την ερμηνεία των τριών ηθοποιών που σίγουρα προκαλεί αρκετό γέλιο…

Χαλαρώστε και απολαύστε το….