Γκράφιτι στη μνήμη του Παντελίδη (video)

Ο πόνος ανείπωτος… Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια αλλά κανείς δεν ξεχνάει.. Και από χθες το απόγευμα ένα τεράστιο 3D γκράφιτι με το πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη, δημιουργήθηκε πάνω στην άσφαλτο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Πορτρέτο που έγινε με αφορμή την επέτειο θανάτου του στις 18 Φεβρουαρίου. 

Η κάμερα του συνεργάτη μας Up Drones κατέγραψε καρέ καρέ όλη την κατασκευή. Στα πλάνα του βίντεο με τίτλο "Εκεί ψηλά για εσένα" βλέπουμε τη διαδικασία δημιουργίας του γκράφιτι, υπό τους ήχους τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη, ενώ παίζουν και αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Το γκράφιτι ήρθε για να συμπληρώσει άλλα μηνύματα που ήδη έχουν γράψει οι θαυμαστές, συγγενείς και φίλοι του τραγουδιστή στο δρόμο, όπως «Σε αγαπάμε», «Παραμυθιάζομαι» και «Καλό ταξίδι Παντελή».

Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο γκράφιτι στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας στη μνήμη του Παντελίδη. Είχε προηγηθεί αυτό που είχαν δημιουργήσει τον περασμένο Μάιο φίλοι του στα προσφυγικά της Νέας Ιωνίας και είχε αναδείξει ο καλός φίλος και συνεργάτης του, Στέλιος Ντούρας, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook…. Ενα τεράστιο γκράφιτι  με το πρόσωπο του 32χρονου καλλιτέχνη, συνοδευόμενο από στίχους τραγουδιών του γραμμένους σε μάντρες και τοίχους σχολείων. 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα athensvoice.gr