Χάρης Ρώμας: Το "νέο" Καφέ της Χαράς είναι γεγονός (video)

Μία από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και δη σε παιδικό θέατρο είναι το αριστουργηματικό έργο του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες» από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου και με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα… Αυτές τις ημέρες βρέθηκε στις Κυκλάδες (Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη) ο γνωστός πρωταγωνιστής και μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 «Η Φωνή του Αιγαίου» και στον Γιώργο Κουφόπουλο επιβεβαίωσε αυτό που λέγονταν στα παρασκήνια… Το «Καφέ της Χαράς» ξαναγυρίζει. Την επόμενη περίοδο (2019 – 20) στον ΑΝΤ-1, αλλά και με απουσίες… Κάτι που μοιάζει λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για νέα δεδομένα και με εξέλιξη 15 ετών….

Όπως ανέφερε ο Χάρης Ρώμας ήδη έχει ετοιμάσει το βασικό σενάριο και εντός του χειμώνα πρόκειται να γράψει τα 30 νέα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν στα πλαίσια του εορτασμού της λειτουργίας 30 χρόνων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Αποκλειστικά μας αναφέρει πως στα νέα επεισόδια θα δούμε όλους τους ηθοποιούς στους βασικούς ρόλους (Ρένια Λουιζίδου, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κλπ) αλλά και με απουσίες… Ανάμεσά τους ο «Τρελαντώνης» (Χάρης Γρηγορόπουλος) ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι την Αγλαΐα (δασκάλα ήτοι η Σοφία Μουτίδου), αλλά και νέα παιδιά.

Τα δύο παιδιά (ο Πάρης Σκαρτσολιάς ως Εμμανουήλ Πώποτας και Έφη Ρασσιά ως η Βάλια Χάσκα) που υποδύθηκαν την κόρη της «Χαράς» και τον γιο του «Περίανδρου», όπως μας πληροφόρησε ο κύριος Ρώμας, έχουν πλέον μεγαλώσει και έχουν γίνει ηθοποιοί, και είναι «ότι καλύτερο» για να συνεχιστεί στο σήμερα με τους ίδιους η τότε ιστορία. Ο Χάρης Ρώμας τονίζει πως τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα είναι το πιο αληθινό sequel, δηλώνει σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει και τονίζει πως δεν θα είναι κάποια βεβιασμένη κίνηση.

Να σημειώσουμε ότι «Το καφέ της Χαράς» προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 είχε διάρκεια τρεις σεζόν (από το 2003 έως το 2006), σημειώνοντας εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, ενώ από τότε έχει επαναπροβληθεί από τον σταθμό σε τεράστιο αριθμό επαναλήψεων, τον δεύτερο μεγαλύτερο ανάμεσα σε όλες τις σειρές του ΑΝΤ1 μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς και το σενάριο έγραφαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Το σενάριο ήταν εν μέρει βασισμένο στην ταινία «Chocolat» του 2000. Και τέλος, τα εξωτερικά πλάνα του χωριού (υποτιθέμενο Κολοκοτρωνίτσι) γυρίστηκαν στο χωριό Καρυά Αργολίδας και το σχολείο του Κολοκοτρωνιτσίου είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News