Χατζηφωτίου σε Ελ. Μουστάκη: "Είχε λυσσάξει η Καρέζη να με χωρίσει από την Πριγκίπισσα Ιρέν" (video)

Οταν έχεις την τιμή να μιλήσεις με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, πρέπει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος γιατί πολύ απλά είναι ο μύθος του ελληνικού showbiz... Και στην κάμερα του Happy Day και την Ναξιώτισσα Ελένη Μουστάκη μίλησε ο 98χρονος πλέον Ζάχος Χατζηφωτίου αποκαλύπτοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο  απολαυστικές λεπτομέρειες από τη θυελλώδη προσωπική του ζωή.

Και όπως τον ακούσαμε να λέει: «Αρθρογραφούσα στην ‘’Εστία’’ από τότε που παντρεύτηκα την κόρη του Κύρου, τη Δανάη, και έχω ένα παιδί, τη Μανίτα. Έχω πέντε δισέγγονα. Οι γάμοι μου κρατούσαν από 2-3 χρόνια. Όταν χωρίζαμε ανταλλάσσαμε δώρα, κάναμε πάρτι μαζί με τη γυναίκα μου».

Τα καλύτερα βέβαια έρχονται όταν μιλάει για την προσωπική του ζωή και τους ... πέντε γάμους. Θυμήθηκε πώς η μετέπειτα τέταρτη σύζυγός του Τζένη Καρέζη τον χώρισε από την προηγούμενη που ήταν Γαλλίδα: «Η Τζένη Καρέζη με χώρισε από την πριγκίπισσα, την Ιρέν. Λύσσαξε… Έπαιρνε κάθε Δευτέρα το αεροπλάνο που δεν είχε θέατρο και ερχόταν σε μένα για μια νύχτα για να το μάθει η πριγκίπισσα. (…) Το πρόσωπο της Τζένης ήταν πιο όμορφο από της Αλίκης», ενώ αποκάλυψε: . «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Βέβαια, ωραίος τύπος… περιβόλι!».

Όσο για την ευχή που του έκανε η Ελένη Μουστάκη ‘’να τα εκατοστίσετε’’, εξήγησε με το γνωστό του χιούμορ ότι δεν τη θέλει: «Μη μου λέτε να τα εκατοστίσω. Δύο χρόνια μου δίνετε μόνο;».
 
Δείτε το σχετικό video και με πληροφορίες από την σελίδα protothema.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News