Η 22χρονη βασίλισσα του Ιnstagram κάνει ζωάρα στη Μύκονο

Το κορίτσι φαινόμενο από την Αυστραλία που κατάφερε να γίνει insta famous από τις φωτογραφίες της κάνει διακοπές στην Ελλάδα 

To διαδίκτυο την ανακάλυψε πρόσφατα και κατάφερε να την κάνει μια από τις δημοφιλέστερες insta-famous περσόνες.   

Η Αυστραλή Sarah Kohan είναι 22 ετών και φοιτήτρια Νομικής και αν το όνομά της δε σας λέει κάτι τότε θα θυμάστε τους τίτλους όπως «γυρίζει τον κόσμο για να βγάλει υπέροχες φωτογραφίες» ή «κατάφερε να ταξιδεύει δωρεάν σε όλο τον πλανήτη»    

Το ομολογουμένως πολύ όμορφο κορίτσι έχει καταφέρει να κάνει πολλά εξωτικά ταξίδια και πλέον αριθμεί πάνω από μισό εκατομμύριο followers που της έχουν δώσει μεγάλη δύναμη και την έχουν κάνει αρκετά επιδραστική.   

Η δημοφιλία της την έκανε περιζήτητη σε τουριστικά θέρετρα που την προσκαλούν για σχεδόν δωρεάν διακοπές και εκείνη το μόνο που έχει να κάνει είναι να βγάζει όμορφες φωτογραφίες και να τις δημοσιεύει στους λογαριασμούς της.   

Κοινώς κάνει ζωάρα! Και τώρα είναι στη Μύκονο.   Αν και η ηλιοκαμένη Sarah μας είχε συνηθίσει σε πόζες με φόντο άγριο τοπίο εδώ υπέκυψε στην πολυτέλεια και την ελληνική φιλοξενία και μας δείχνει πώς είναι το pampering όταν έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους που σου κάνουν like μανιωδώς. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News