Η Μυρτώ Νικολαράκου μέσω της Νάξου μας θυμίζει το καλοκαίρι (foto)

Δεν ξέρω πόσοι εντυπωσιάστηκαν από την θέα της Ψιλής Αμμου, στην ανατολική πλευρά της Νάξου, σίγουρα όμως θα πρόσεξαν την μελαχρινή κοπέλα στη φωτογραφία… Ε τι να κάνεις… Πρέπει να βρεις τρόπο για να αναδείξεις μία …περιοχή. Ετσι σκέφτηκε και η Μυρτώ Νικολαράκου, μία από τις πιο εντυπωσιακές ελληνίδες, που επέλεξε τη Νάξο για να περάσει μερικές ημέρες από τις διακοπές της το καλοκαίρι… Και τώρα; Μας θυμίζει μέσα στο χειμώνα ότι το καλοκαίρι θα έρθει σύντομα και η Νάξος θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο… 

Από εκεί και πέρα, η Νικολοράκου, διαθέτει έναν από τους πιο …. καυτούς λογαριασμούς στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ποζάρει σαν πραγματική σταρ. Οι ενδυματολογικές της επιλογές αναδεικνυόσουν περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της, και θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου.

Όπως μας πληροφορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σπούδασε στο Μητροπολιτικό Κολέγιο, και ως τόπο διαμονής δηλώνει τo προάστιο Ψυχικό της Αθήνας, ενώ η καταγωγή της κρατάει από το Γύθειο της Λακωνίας.

Επίσης στο Facebook ακολουθείται από 3.340 άτομα, και όχι άδικα αφού έχει ανεβασμένες πολύ όμορφες εικόνες της, και αναρτήσεις με τα αγαπημένα της στέκια.

Όσο αφορά τον λογαριασμό της στο Instagram έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά αφού με μόνο 137 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 8,508 χιλιάδες followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News