Η οικογένεια Τότι στα νερά των …Κυκλάδων

Η αλήθεια είναι ότι ο Φραντσέσκο Τότι έχει μία καλή σχέση με τις Κυκλάδες και εν γένει τα νησιά του Αιγαίου… Συχνά έρχεται με την οικογένειά του και καταφέρνει να περνάει απαρατήρητος. Η τουλάχιστον να δίνει στους …παπαράτσι (σ.σ. εδώ παίζει ρόλο και η σύζυγός του, η Ιλάρι Μπλάζι από τις πλέον διάσημες τηλεπερσόνες στην Ιταλία) τροφή για τα περιοδικά τους… Άλλωστε πόσοι γνωρίζουν ότι πέρασε αρκετές ημέρες στη Νάξο πριν από δύο χρόνια όταν ήρθε στις Κυκλάδες ως μέρος του …δώρου προς τη σύζυγό του για τα δέκα χρόνια έγγαμου βίου τους; Ο «Capitano» έχει την ικανότητα να μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που είναι στον αγωνιστικό χώρο αλλά με την ίδια άνεση χάνεται στην …ανωνυμία των διακοπών.

Από χθες το βράδυ είναι στην Ελλάδα. Ένας εκ των κορυφαίων ιταλών αθλητών βρίσκεται και πάλι στα νησιά των Κυκλάδων, αυτή τη φορά για να «καθαρίσει» λίγο το κεφάλι του και να οριστικοποιήσει την επόμενη κίνηση της καριέρας του. Έβαλε τέλος στο ποδόσφαιρο ως αθλητής, απέρριψε και τη πρόταση να μετακινηθεί στην Αμερική και μάλιστα σε ομάδα του Μαϊάμι (Miami FC) όπου δύο φίλοι του έχουν ρόλο, ο Αλεσάντρο Νέστα ως προπονητής και ο Πάολο Μαλντίνι ως διοικητικό στέλεχος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για μία ακόμη φορά η επιλογή του θα είναι …Ρόμα. Θα ενταχθεί στο σταφ του νέου τεχνικού των "τζαλορόσι", Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά «"Η άφιξη του Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο και η τοποθέτηση κατά την παρουσίασή του, διέλυσαν και τις τελευταίες αμφιβολίες στο μυαλό του Φραντσέσκο Τότι" οπότε μόλις τελειώσουν οι διακοπές του Τότι στην Ελλάδα, ο 40χρονος Capitano πιάνει και πάλι δουλειά…  Δύσκολα, άλλωστε κάποιος φεύγει από το ...σπίτι του: 28 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα έτσι δεν είναι; Εξάλλου δεν έχουν φτάσει σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, η γυναίκα του Ιλαρι Μπλάσι το Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει την παρουσίαση του «Μεγάλου αδερφού για διάσημους» και τα παιδιά του θα ξεκινήσουν σχολείο.

Διακοπές

Όσο για τις διακοπές; Αύριο έχει επέτειο με τη σύζυγό του Ιλάρι, οπότε κάπου καλά θα την πάει δεν νομίζετε; Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χεράκι του θα βάλει και ο Κώστας Μανωλάς. Άλλωστε έχουν δημιουργήσει μία ισχυρή φιλία οι δύο ποδοσφαιριστές και θυμόμαστε όλοι τον τρόπο με τον οποίο ζούσαν τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, ο Μανωλάς φυλάει ως κόρη οφθαλμού το δώρο που του έκανε στα τέλη Μαΐου ο Τότι μετά το δείπνο που παρέθεσε σε όλους τους συμπαίκτες του… Άλλοι πήραν φανέλες, άλλοι λάβαρα, άλλοι αναμνηστικά. Και ο Μανωλάς; Ο Τότι του έδωσε έναν μαύρο καμβά στον οποίο είναι χαραγμένος ο αριθμός του, το "10" και φέρει πάνω την υπογραφή του "Capitano". Ο Μανωλάς έβγαλε φωτογραφία κρατώντας το πολύτιμο δώρο του, δίπλα στον Φραντσέσκο Τότι και την ανέβασε στο instagram γράφοντας:  "Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!".