Η Solci Perez ασφάλισε τα οπίσθιά της

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία που επιλέγει να ασφαλίσει ένα ή και όλο το σώμα της… Άλλωστε χάρη σ’ αυτό βγάζει τα προς το ζην… Ο λόγος για την Solci Perez ή αλλιώς María Sol Pérez, μοντέλο που λέει τον καιρό στο αθλητικό κανάλι της τηλεόρασης «TyCSports» στην Αργεντινή αλλά όλοι μιλούν για το σώμα της… και το εκμεταλλεύεται καθότι μοιράζει «εγκεφαλικά» με τις «καυτές» εμφανίσεις, και με τις πόζες της στο Instagram. Και καθημερινά αυξάνονται οι …ακόλουθοί της. Και σίγουρα όχι για τον τρόπο που λέει τον καιρό…  Αποδεικνύεται όμως ότι είναι  και έξυπνη καθότι αποφάσισε να ασφαλίσει τα οπίσθιά της για δυο εκατομμύρια πέσος Αργεντινής. Περίπου στα 82.000 ευρώ, αλλά το θέμα είναι ότι βρήκε την εταιρεία που εκτίμησε τα προσόντα της…

Όμως, δεν είναι η μόνη που έχει προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση όσον αφορά όχι μόνο τα οπίσθια αλλά γενικά τα σημεία που κάνουν τη διαφορά σε έναν επώνυμο. Πρώτη και καλύτερη η Jennifer Lopez που όπως λέγεται έχει ασφαλίσει τα οπίσθιά της και μάλιστα με ποσό κοντά στο 1.000.000 δολάρια. Για το ίδιο ποσό, έχει ασφαλίσει το δυνατό σημείο του σώματός της που είναι τα πόδια της, η Rihanna. Ενώ η Mariah Carrey  έσπασε κάθε ρεκόρ καθότι λέγεται ότι έχει ασφαλίσει τα πόδια της για ένα δις δολάρια (!!!!) όταν η ίδια κέρδισε από κορυφαία εταιρία ξυριστικών μηχανών τον τίτλο «Τα πόδια μιας θεάς»!

Εντύπωση αποτελεί το ασφαλιστήριο που έχει κάνει «Το κορμί» όπως αποκαλούν πολλοί την Heidi Klum, καθότι έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2.2. εκατομμύρια δολάρια.  Όμως, προσέξτε: το αριστερό της πόδι είναι ασφαλισμένο για 200.000 δολάρια γιατί έχει ένα μικρό σημάδι, ενώ το δεξί για 2.000.000 δολάρια (!!!)

Και πάμε λίγο πιο πίσω, θα συναντήσουμε την Tina Turner η οποία κατέφυγε στην ασφάλιση του κορμιού της για 3 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ εύκολη είναι η επιλογή της ασφάλισης για την Dolly Parton. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός με το... θρυλικό πλέον στήθος, έχει ασφαλίσει το... ζευγάρι για 600.000 δολάρια. Ενώ περίπου στα μισά κόστισε η ασφάλιση για το στήθος μίας εκ των ωραιότερων γυναικών του πλανήτη, της Ornella Muti.

Όμως, υπάρχουν κι αυτοί που επιλέγουν την ασφάλιση για επαγγελματικούς λόγους… Ο David Beckham ασφάλισε τα πόδια του έναντι του αστρονομικού ποσού των 70.000.000 δολαρίων, για να σπάσει το ρεκόρ ο Cristiano Ronaldo ο οποίος ασφάλισε τα πόδια του έναντι του ποσού των 140.000.000 δολαρίων.

Με πληροφορίες από το Wikipedia.gr