Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleKatrina Kaif: Η Νάξος είναι ένα μοναδικής ομορφιάς νησί (video)

Katrina Kaif: Η Νάξος είναι ένα μοναδικής ομορφιάς νησί (video)

|

Το video clip της ταινίας Tiger Zinda Hai που γυρίστηκε στη Νάξο στα τέλη Οκτωβρίου έχει ήδη περισσότερα από 40 εκατομμύρια views και μέσα από το video που περιλαμβάνει τα… παρασκήνια των γυρισμάτων πληροφορούμαστε για μικρά μυστικά που αποκαλύπτονται από τους βασικούς πρωταγωνιστές του 

Εδώ και μία εβδομάδα είναι στον αέρα, το “Swag Se Swagat», το τραγούδι που ουσιαστικά λειτουργεί ως προπομπός της ταινίας «Tiger Zinda Hai», η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου. Και μιλάμε για 4.600 αίθουσες που βρίσκονται στην Ασία και δη στην Ινδία ενώ λίγο αργότερα θα βγει και στις υπόλοιπες χώρες της Ασίας και σε σύνολο 1600 αιθουσών… Μάλιστα, η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή στο συγκεκριμένο videoclip με περισσότερα από 40 εκατομμύρια views στο πρώτο δεκαήμερο ενώ έσπασε τα ρεκόρ για το πρώτο 24ωρο με 11 εκατομμύρια views προκαλώντας μόνο θετικά σχόλια.

Και ως μέσο .. μέτρησης να σημειώσουμε ότι άφησε πίσω το «Demi Lovato» του Luis Fonci (ο δημιουργός του Despacito) με 9.5 εκατομμύρια views και το «Perfect» του Ed Sheeran με 8.8 εκατομμύρια…. Ααα και να σκεφτεί κανείς ότι το περίφημο πλέον «Despacito» στην πρεμιέρα του είχε μόλις 7,2 εκατομμύρια… 

Και η Νάξος; Σε πρώτο πλάνο με τον βράχο της Πορτάρας να αποτελεί το βασικό σκηνικό για το τραγούδι με τους Salman Khan και Katrina Kaif – ένα καυτό ζευγάρι που ανυπομονούσαν επί χρόνια να δουν οι θαυμαστές τους μαζί σε ταινία – να απολαμβάνουν κάθε βήμα, κάθε λίκνισμα, κάθε ανάσα στη διάρκεια των γυρισμάτων… 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ali Abbas Zafar αποκάλυψε ότι το γύρισμα στο υπέροχο τοπίο που είχε να προσφέρει η Νάξος ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία από μόνη της και ότι οι ντόπιοι ήταν ενθουσιασμένοι που ένα τόσο μεγάλο project θα γυριζόταν στη Νάξο, και βέβαια να σημειώσουμε ότι στα γυρίσματα που έγιναν επί τέσσερις ημέρες στη Νάξο πήραν μέρος περισσότεροι από 200 (σ.σ. 224 άτομα εκ των οποίων 30 Ναξιώτες) συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών και χορευτών (σ.σ. οι χορευτές είναι από Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα και Τρινιτάντ & Τονγκό). Και το “Swag Se Swagat» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στην γιορτή, την Ειρήνη, στον Ερωτα και την Αδελφικότητα. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πολυεθνικό κάλεσμα». Να σημειώσουμε ότι ερμηνευτές είναι οι Vishal Dadlani και Neha Bhasin, τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Vaibhavi Merchant και συνθέτης είναι ο irshad Kamil…

Κι ενώ αυτά τα έχουμε διαβάσει, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μέσα από το making of του τραγουδιού… Κοινώς με τα παρασκήνια. Και μιλάνε οι μουσικοί παραγωγοί Vishal Dadlani  Shekhar Ravjiani, ο σκηνοθέτης Ali Abbas Zafar, η χορογράφος Vaibhavi Merchant και βέβαια η πρωταγωνίστρια Katrina Kaif… Με την βοήθεια τις Ελένης Κοντοπίδη παίρνουμε μία γεύση από τις σκέψεις τους γύρω από τη Νάξο, τις συνθήκες που συνάντησαν και βέβαια τις προσδοκίες που έχουν από το συγκεκριμένο τραγούδι… 

Ali Abbas Zafar (σκηνοθέτης): «Έπρεπε να είναι ένας ύμνος στην αγάπη»

Katrina Kaif (ηθοποιός): «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τραγούδι. Μόλις το άκουσα, το λάτρεψα αμέσως.» 

Ali Abbas Zafar «Ήταν πολύ δύσκολο. Αντιμετωπίζαμε μια κρίση γιατί γνωρίζαμε ότι θα πάμε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του τραγουδιού, αλλά δεν είχαμε ακόμα το τραγούδι» 

Vishal Dadlani  Shekhar Ravjiani (μουσικοί παραγωγοί): «Γράφαμε τραγούδια ασταμάτητα για 7-8 μήνες αλλά ξαφνικά, 6 μέρες πριν τα γυρίσματα, αποφασίσαμε να γράψουμε ένα καινούργιο τραγούδι»

Ali Abbas Zafar «Το τραγούδι γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες»

Vishal Dadlani  Shekhar Ravjiani «Έτσι γίνεται με τα περισσότερα μεγάλα χιτ, ή τα τραγούδια των μπλοκμπάστερς, «βγαίνουν σε λιγότερο από 48 ώρες».

Vaibhavi Merchant (χορογράφος): «Η λέξη swag είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται πλέον πολύ συχνά και αφορά το προσωπικό στιλ κάποιου. […] Και ποιος έχει περισσότερο swag από τον Σαλμάν;».

Katrina Kaif «Τα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα, σε ένα ελληνικό νησί που ονομάζεται  Νάξος. Πρόκειται για ένα μοναδικό νησί. Δεν νομίζω ότι έχουν γίνει ποτέ άλλοτε γυρίσματα εκεί.»

Vaibhavi Merchant «Είναι ένα μέρος γαλήνιο, παρθένο, ανεξερεύνητο.»

Ali Abbas Zafar «Ολόκληρη η ταινία γυρίστηκε στο Ιράκ. Θέλαμε λοιπόν για το τραγούδι, να απομακρυνθούμε από την «υφή» του Ιράκ. Η Ελλάδα έχει αυτά τα χρώματα, αυτό το μπλε και το άσπρο, που είναι τόσο ευχάριστα στα μάτια, σε γαληνεύουν. Και αυτό που θέλαμε να δείξουμε ταίριαζε με την υφή της Ελλάδας». 

Katrina Kaif «Σε κάποιες τοποθεσίες ο αέρας φυσούσε υπερβολικά δυνατά. Εγώ φορούσα ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα, έμοιαζε σχεδόν λες κι ένα αλεξίπτωτο επρόκειτο να με ρίξει από τα βράχια μέσα στη θάλασσα. Έτσι, έπρεπε να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί. Φυσικά, όποτε εμφανιζόταν ο Σαλμάν, ο αέρας με κάποιο μαγικό τρόπο σταματούσε. Δεν έχω καταλάβει  πώς συνέβαινε αυτό.»

Vaibhavi Merchant «Θέλαμε να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας, της ειρήνης. Γι’ αυτό προσλάβαμε όλους αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους με μοναδικό στιλ ο καθένας, όπως μπαλαρίνες, χορευτές άφρο, μαροκινούς χορευτές, b-boyers (κάτι ανάμεσα σε hip-hop & breakdancing) ποδηλάτες, ποδοσφαιριστές που έκαναν εντυπωσιακά κόλπα με την μπάλα. Απλώς τους φέραμε όλους κάτω από την ίδια στέγη και όλοι τους ένιωσαν αυτή την ενέργεια.

Katrina Kaif «Οι περισσότεροι ήταν χορευτές και όλοι τους κατακλύστηκαν από την Ελληνική ενέργεια, την ελληνική αύρα, όταν ενώθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Ήταν σαν σκηνή από χορευτική ταινία όπου όλοι απλώς χορεύουν και διασκεδάζουν. Έχει πάντα ενδιαφέρον να χορεύεις με τον Σαλμάν, μιας κι έχει έναν δικό του, μοναδικό τρόπο να εκτελεί τα βήματα, ο οποίος δεν ξέρεις ποτέ ποιος είναι μέχρι να έρθει στο πλατό. Οπότε πρέπει να προσαρμοστείς για να ταιριάξεις με τον δικό του τρόπο, πράγμα διασκεδαστικό για όλους».

Vaibhavi Merchant «Μηνύματα όπως η ειρήνη, η αγάπη, η ενότητα, δεν υπόκεινται ποτέ σε συνοριακούς ή πολιτικούς περιορισμούς. Είναι μηνύματα ειλικρινή και εγκάρδια και αφορούν την αγάπη και την ενότητα»

Ali Abbas Zafar «Πρόκειται για ένα οικουμενικό τραγούδι που υμνεί την αγάπη, την ενότητα και την αδελφικότητα. Είναι σαν να απλώνεις τα χέρια σου προς τον κόσμο και να λες «ας το λύσουμε με μια αγκαλιά, δεν έχει νόημα να μαλώνουμε, ας μεταδώσουμε το μήνυμα της αγάπης»

Katrina Kaif «Το γεγονός ότι οι συντελεστές θέλουν να χορεύουν με αυτό το τραγούδι ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων, αλλά και το ότι το διασκεδάζουν ακόμα, σου δίνει τη σιγουριά ότι αυτό το τραγούδι θα πάει καλά»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Να επιστρέψει η ουσία της Λαμπαδηδρομίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τη παρουσία πολιτικών προσώπων στη λαμπαδηδρομία στα νησιά των Κυκλάδων

Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν μπει στο “Blue Star Naxos” (video)

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του "Blue Star Naxos" για Πάρο - Νάξο - Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό (δείτε το video)

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Εκτακτο – Νάξος: Δεν “είδε” το αεροπλάνο της Olympic Air το αεροδρόμιο και γύρισε Αθήνα

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος της Olympic Air το αεροδρόμιο της Νάξου - Επέστρεψε στην Αθήνα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΠΝΟ: Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη)

Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 1η Μαΐου – Απεργία της ΠΝΟ (διαβάστε την ανακοίνωση)

ΥΠΑΑΤ: Σε ισχύ από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Θα διατεθεί στους παραγωγούς, δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του

Πάσχα: Εκπτώσεις για την μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ελληνική Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των “Σπαρτιατών”, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της “Ελληνικής Λύσης”

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πώς έλιωσε ο (εκκλησιαστικός) πάγος με την κυβέρνηση

Βρέθηκε η χρυσή τομή... Ποιες ήταν οι κατάλληλες κινήσεις

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της