Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚι όμως ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μιλάει για τη ...Νάξο

Κι όμως ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μιλάει για τη …Νάξο

|

Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα Koolinews.gr όπου μιλάει για τηλεόραση και …τηλεόραση και μέσα σε 1800 λέξεις δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στη Νάξο…. Εντάξει ,μιλάει για το επαγγελματικό του μέλλον μέσω της τηλεόρασης (βλ Daddy Cool) ενώ σχολιάζει και το Survivor

Όταν ακούς Λευτέρης Ελευθερίου, στο μυαλό σου έρχονται οι λέξεις «ταλέντο», «γέλιο», «μιμήσεις».. Όταν συναναστρέφεσαι μαζί του, βλέπεις ότι ο Λευτέρης έχει όλα τα παραπάνω στον υπέρτατο βαθμό, την ίδια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι κρύβει πολλά περισσότερα. Καλοσυνάτος, ευγενικός και ξεκάθαρος στα λόγια του, ο ηθοποιός μιλά για τις αλλαγές που φέρνει στην τηλεοπτική πραγματικότητα το «Survivor», για την αναγνωρισιμότητα – έκθεση που δέχτηκε αλλά και για την Επιθεώρηση, σαν θεατρικό είδος.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου (Koolnews.gr)

Ολοκληρώνετε, σε λίγο καιρό, τη δεύτερη σεζόν του «Daddy Cool», τι γεύση σας έχει αφήσει αυτή η τηλεοπτική σας εμπειρία;

 «Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με ανθρώπους που εκτιμάς και τους θεωρείς στο χώρο τους αυθεντίες και σημαντικά ταλέντα. Το να συνεργάζομαι, λοιπόν, με τον Θανάση Τσαλταμπάση, τη Βασιλική Τρουφάκου αλλά και την Ιωάννα Πηλιχού, μου δημιουργεί τεράστια χαρά».

Θα συνεχίσετε και για τρίτη χρονιά τη σειρά, έχετε ενημέρωση;

 «Ιδέα δεν έχω, δεν ξέρω. Μετά το Survivor θα πρέπει να επανακαθοριστούν πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα πρότζεκτ που πάει πολύ καλά και σίγουρα οι ιθύνοντες των σταθμών θα πρέπει να βρουν τρόπους να το χτυπήσουν, θα πρέπει να κοιτάξουν τις στρατηγικές τους. Οπότε, η πρώτη σκέψη του καναλιού δεν θα είναι το Daddy Cool, δεν είμαι αφελής. Το ότι πήγε καλά, είναι σημαντικό αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει». 

Το Survivor το παρακολουθείτε;

 «Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα, δεν προλαβαίνω λόγω προγράμματος. Νομίζω, πάντως, ότι το θέμα της παρέας το κυνηγά πολύ ο κόσμος. Η παραγωγή έφτιαξε δύο παρέες που έγιναν  αγαπητές και όλο αυτό πάει εξαιρετικά.  Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι έτσι είναι ο χώρος της τηλεόρασης, κάτι πάει καλά, κάτι δεν πάει, κάτι κάνει θραύση. Το Survivor ανήκει στην τελευταία κατηγορία».

Ξαφνιάζεστε με το πόσο φανατίζεται ο κόσμος;

 «Νομίζω συμβαίνει ό,τι γινόταν στο Big Brother. Η τηλεόραση βασίζεται στον εντυπωσιασμό, υπάρχουν πράγματα για να καθηλώσεις τον τηλεθεατή. Το Survivor καταφέρνει και αυτό και μπράβο του».

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θεωρείτε ότι η ελληνική τηλεόραση θα επιστρέψει στην εποχή των ριάλιτι;

 «Δεν ξέρω, αυτά τα ξέρουν οι καναλάρχες. Ίσως, για τα επόμενα χρόνια, θα υπάρξει έξαρση. Και αυτό θα επηρεάσει και τους ηθοποιούς, αφού οι ιθύνοντες θα τους ζητούν να συμμετέχουν».

Εσείς, θα λαμβάνατε μέρος;

 «Για έναν ηθοποιό, δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο. Αν, όμως, έχει ξεχαστεί, θα μπορούσε να λάβει πάλι δημοσιότητα, να τον θυμηθεί ο κόσμος. Εγώ, στη φάση που είμαι τώρα, δεν θα πήγαινα. Με έχει πάει στρωτά η δουλειά μου και δεν θα συμμετείχα κάπου μόνο για την τηλεθέαση».

Αφήσατε το στίγμα σας σε ένα σόου, στο «Your Face Sounds Familiar», που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες. Μετανιώσατε τη συμμετοχή σας;

 «Αυτές οι συμμετοχές έχουν τα πολύ καλά και τα πολύ κακά τους. Καλώς ή κακώς, η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη, σου δίνει μία παραπάνω έκθεση. Σίγουρα, δεν το μετανιώνω, αλλά θα ήθελα να διαχειριστώ διαφορετικά το κομμάτι της έκθεσης, τότε δεν το έκανα με το σωστό τρόπο. Να τονίσω, φυσικά, ότι εμένα αυτό το παιχνίδι με βοήθησε πολύ». 

Νιώσατε, δηλαδή, ότι χάσατε το στόχο σας, λόγω της δημοσιότητας;

 «Όχι, σε καμία περίπτωση! Απλά, θα έπρεπε να διαχειριστώ καλύτερα το πότε και που θα εμφανιστώ. Δεν είχα μέτρο κι αυτό δεν ήταν καλό».

Σε επιθεώρηση θα συμμετείχατε;

 «Αν με κάλυπτε σαν περιβάλλον, ναι. Με εκφράζει η πολιτική επιθεώρηση, άλλωστε, και στο παρελθόν έχω κάνει. Πρέπει, όμως, να γίνονται με ηθοποιούς της νέας γενιάς, που μπορούν να διώξουν τη χροιά που έχει βαρύνει μέχρι τώρα την επιθεώρηση».

Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό, αλλά η επιθεώρηση έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή.

 «Ηθοποιοί όπως ο Μάρκος, ο Στάθης Ψάλτης, ο Σωτήρης Μουστάκας έχουν χρωματίσει την έννοια της επιθεώρησης, αλλά δεν ξέρω αν έχουν ταυτιστεί. Υπηρετούσαν όλοι αυτοί για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο είδος. Αν με ρωτάς, η επιθεώρηση έχει ταυτιστεί με την πολιτική απαξίωση, αυτό για μένα είναι το σωστό».

Σατιρική εκπομπή θα κάνατε;

 «Ναι, θα μου άρεσε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει η καλή ιδέα, η παρέα. Πιστεύω στις δυνάμεις μου, στο ταλέντο μου, αλλά πρέπει να φτιαχτεί ένα ωραίο σύνολο. Ένας κούκος μόνος του… δεν φέρνει το ωραίο αποτέλεσμα».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΚΚΕ – Νάξος: Η Χριστίνα Σκαλούμπακα δίνει το σύνθημα των ευρωεκλογών

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Νάξο ενόψει ευρωεκλογών, με ομιλήτρια την Χριστίνα Σκαλούμπακα

Πάρος: Ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Malice”

Δεύτερη βρετανική σειρά έρχεται στη Πάρο... Που και πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Κυκλάδες: Η αλυσίδα Aria Hotels έρχεται στην Ερμούπολη Σύρου

Επεκτείνονται στις Κυκλάδες τα Aria Hotels με νέο ξενοδοχείο στη Σύρο

Ολυμπιακή Φλόγα: Ερχεται (19/04) στη Νάξο, απαγόρευση στάθμευσης στη χερσαία ζώνη

Μέσω ανακοίνωσης του Λιμεναρχείου Νάξου έχουμε την πρώτη εικόνα για την έλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο - Απαγορεύσεις

Σύρος – Γ. Λεονταρίτης: “Προτάσεις για την απόδοση τιμής στον Δημήτριο Βικέλα”

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης σχετικά με την ουσιαστική απόδοση φόρου τιμής στον Δημήτριο Βικέλα.

Β. Αιγαίο – Χίος: Με εντυπωσιακή μανούβρα το “αντίο” του Blue Star Delos (video)

Αυτό ήταν το τελευταίο ταξίδι του Blue Star Delos στην άγονη γραμμή του βορειανατολικού Αιγαίου - έρχεται Κυκλάδες (video)

Πάρος: Τι συμβαίνει σε προστατευόμενο υγρότοπο, στη περιοχή Ελος Μώλου;

Συνήγορος του Πολίτη: Παράνομες δραστηριότητες σε προστατευόμενο υγρότοπο στην Πάρο

ΜΜΕ: Την Τρίτη 16 Απριλίου η απεργία των δημοσιογράφων

Απεργία των Δημοσιογράφων αύριο Τρίτη 16 Απριλίου - Γιατί απεργούν

Τι δουλειά έχει στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης;

Συνοδεία του CEO της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση

Σαντορίνη: Υποδέχεται (19/04) την Ολυμπιακή φλόγα, ποιο είναι το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σαντορίνη

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Αμοργός: Το νησί που… κόβει την ανάσα!!

Εκεί γυρίστηκε η ταινία του 1988 «Le Grand Bleu» (The Big Blue) με τον Jean Reno. Η ταινία έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες της Γαλλίας.

Νάξος – Ομάδα Πολιτικής Προστασίας: Κυκλοφόρησε ένα …διαφορετικό ημερολόγιο

Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Νάξου κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο (2024) με έμφαση στην ορθή διαχείριση του νερού

Κυκλάδες: Πως διαμορφώνεται ο δικαστικός χάρτης, ποια ειρηνοδικεία καταργούνται

Ολες οι προτεινόμενες αλλαγές μέσω του Δικαστικού Χάρτη που είναι σε διαβούλευση για τις Κυκλάδες - Οι οργανικές θέσεις και τα ειρηνοδικεία που καταργούνται...

Σαντορίνη: Διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στους Μπαξέδες και το Πορί