Κυκλάδες - Μονογυιού: Γενέθλια με ιδιαίτερη σημασία

Κατερίνα Μονογυιού

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έλαβε χώρα ανήμερα της επετείου των 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κάθε χρόνο η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμένα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα συμπίπτουν τα γενέθλια μου με τα γενέθλια της μεγάλης λαϊκής φιλελεύθερης κεντροδεξιάς Παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της πατριωτικής ευθύνης, της προόδου, των μεγάλων ιστορικών αποφάσεων, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας. Η Νέα Δημοκρατία έχει αντιμετωπίσει διαχρονικά όλες τις ιστορικές προκλήσεις και συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις σύγχρονες προκλήσεις με υπευθυνότητα και ενότητα, βάζοντας πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.

Συνεχίζουμε, με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη και με συμμάχους μας τις ισχυρές ρίζες μας στην κοινωνία, τη σχέση εμπιστοσύνης με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, με πίστη στον δυτικό προσανατολισμό μας, στον φιλελευθερισμό, την κοινωνική δικαιοσύνη και έχοντας πάντα στο επίκεντρο των πολιτικών μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. 48 χρόνια Ιστορίας, 48 χρόνια υπευθυνότητας, 48 χρόνια δίπλα σε κάθε πολίτη.» 

 

Μονογυιού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News