Κυκλάδες: Βόλτα στα νησιά κάνει η Σπυροπούλου

Την ώρα που στην Αθήνα βρέχει, τα νησιά των Κυκλάδων έχουν πολύ ήλιο… Και όπως είναι λογικό όλοι ξεφεύγουν από την πρωτεύουσα. Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η «queen Nτίνα», τίτλος που πήρε από τη συμμετοχή της στο «Survivor» και τον έχει υιοθετήσει πλήρως και η ίδια με hashtags που βάζει σε όλα της τα post στο Instagram… Και η βόλτα της στις Κυκλάδες; Υπέροχη, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει τη μία μετά την άλλη. Πρώτος σταθμός η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η αρχοντική Σύρος.

Στη συνέχεια έφτασε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου απόλαυσε τον ήλιο και βέβαια το στιλ του «νησιού των Ανέμων» ενώ το Σάββατο το πρωί έφτασε στη Νάξο έτοιμη να δοκιμάσει τις πιο τέλειες τηγανητές πατάτες και φυσικά την ξακουστή γραβιέρα! Και σήμερα, Κυριακή βρίσκεται με σκάφος στα Κουφονήσια και η φωτογραφία που ανέβασε με θέα το Πορί έχει κλέψει τη παράσταση..

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε υπέροχα στη Μύκονο τρώγοντας φρέσκο ψαράκι ενώ διασκέδασε με την ψυχή της και καλή παρέα σε ένα από τα κλαμπ του νησιού. Μετά πήρε το καράβι και τον επόμενο σταθμό της που είναι η Νάξος και έκανε post με θέα την Πορτάρα..

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tlife.gr