Λευτέρης Ελευθερίου: Θα είναι ο διάδοχος του Σεφερλή στο "Ζητείται Ψεύτης";

Η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβαινε τον Φεβρουάριο στο θέατρο «Παλλάς» ματαιώνεται προσωρινά μετά την ανακοίνωση αλλά και την ανταλλαγή δελτίων τύπου από την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή και των παραγωγών των «Θεατρικών Σκηνών», και πλέον το βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια για να βρεθεί ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή. Από την Πέμπτη οι παραγωγοί των θεατρικών σκηνών βρίσκονται σε επικοινωνία με τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια και είναι αρκετά τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Όπως διαβάζουμε: Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαικάλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σπύρος. Παπαδόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που συζητιούνται και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν επαφές για να δουν ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του «ψευτοΘόδωρου» στην κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά. Η Αποστολία Ζώη με δηλώσεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού άφησε να εννοηθεί ότι έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης, από τις «Θεατρικές σκηνές» μας μετέφεραν ότι η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο προς το παρόν.

Ανάμεσα στα ονόματα πάντως είναι κι αυτό του Λευτέρη Ελευθερίου, του δικού μας Λευτέρη… Ο Ναξιώτης ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα «του Πρωινού» της Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων τόνισε «Είναι πολύ γνωστό πόσο ψεύτης είμαι. Το μαθαίνω από εσένα ότι ακούγεται το όνομα μου για τον ρόλο του “Ψευτοθόωρου”. Τι να πω, με τιμάει πολύ. Το να με σκέφτονται για έναν τέτοιο ρόλο στο Παλλάς και να πιστεύουν ότι θα το γεμίσω εγώ, με τιμάει...  Νιώθω περήφανος, αν ισχύει δηλαδή. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή: «Καλά κάνουν και ποντάρουνε στον Μάρο Σεφερλή, γιατί γεμίζει τα θέατρα του και είναι και τρομερός επιχειρηματίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο