Νάξος - Ελ. Μενεγάκη: Διακοπές στο ..νησί της Αριάδνης

Μενεγάκη ... Νάξος

Η Ελένη Μενεγάκη στα νησιά των Κυκλάδων... Το παράξενο είναι ότι δεν αποτελεί πλέον είδηση καθότι εδώ και δέκα χρόνια (από την εποχή που γνώρισε ουσιαστικά τον Ματέο Παντζόπουλο) η Ανδρος έγινε η αγαπημένη της βάση και από εκεί και πέρα κινείται προς κάθε κατεύθυνση..

Ετσι και την φετινή χρονιά, που έχει μάλιστα την ιδιαιτερότητα να μην έχει ...υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο αφού αποχαίρετησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από τριάντα χρόνια (!!!)  Πρώτος σταθμός η Άνδρος και βέβαια η Άχλα για να πάρει τις πρώτες ανάσες και μετά;

Αρχίζουν τα ταξίδια. Και μάλιστα μέσα από την ενημέρωση που παρέχει η ίδια πλουσιοπάροχα σε όσους την ακολουθούν στα social media και ξεπερνούν τους 1,2 ακολούθους (!!!)  Και από χθες, Τετάρτη 13 Αυγούστου, η Ελένη Μενεγάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε σε ποιο νησί βρίσκεται!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της από το Κάστρο της Νάξου και στη λεζάντα έγραψε «Ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας #naxos»

και σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου, ατημέλητη αλλά εντυπωσιακή βρέθηκε σε παραλία της Νάξου γράφοντας  «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένειά μου #eleni #holidays #summer #greece»

Δεν αποκλείται πάντως να έχει και συνέχεια. Καθότι είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη όσο και με τον Επάρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη...

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News