Νάξος: Ελέω κορωνοϊού "χάσαμε" το γάμο του Κυρανάκη με την.. ωραία Ελένη

Το χάσαμε το ... κορμί πατριώτη, όπως αναφέρει και η γνωστή έκφραση... Αναφερόμαστε στον Κώστα Κυρανάκη, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε προγραμματίσει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη, στην Νάξο στις 11 Ιουλίου, αλλά ελέω κορωνοϊού και των μέτρων που ακολουθούν την πανδημία όλα άλλαξαν..

Οπως διαβάζουμε στον ΒΗΜΑτοδότη "Οταν λογαριάζεις χωρίς τον… κορωνοϊό δες τι μπορείς να πάθεις. Ο γαλάζιος βουλευτής Κώστας Κυρανάκης και η δικηγόρος Ελένη Αθερινού (με καταγωγή από το Καστελόριζο), είχαν προγραμματίσει να έλθουν εις γάμον κοινωνία αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου. Οχι όμως σε κάποια εκκλησιά της Αθήνας, αλλά σε νησί. Επέλεξαν λοιπόν την Νάξο. Καλοκαίρι στη Νάξο, σου λένε, δίπλα στην παραλία τι το καλύτερο. Ηρθε όμως η πανδημία και τους χάλασε τα σχέδια. Παρά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την ελεύθερη πλέον μετακίνηση προς τα νησιά, ο γάμος αναβλήθηκε. Ετσι ο κορωνοϊός (και οι επιπτώσεις του) όπως καταλαβαίνετε, αναβάλλει και γάμους πολιτικών".

Εμείς να σημειώσουμε ότι η χαρμόσυνη είδηση είχε γίνει γνωστή στις αρχές του 2020 μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» όπου η Νάνσυ Παραδεισανού, ανέφερε ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο ενώ το νησί που τελεστεί το μυστήριο αρχίζει από Σ (χαχαχαχα τελικά άλλο ήταν) χωρίς να αποκαλύψει ποιο είναι. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, έχει πάρει την ... ευλογία της μαμάς Κυρανάκη και το "Σ" που είχε αναφερθεί τότε ήταν η Σίφνος, όμως τελικά επιλέγει η Νάξος και η παραλία της Πλάκας....  (έβαλε το χέρι του και γνωστός βουλευτής με ιδιαίτερη σχέση με τη Νάξο...) 

bogdanos-kyranakis-nd.jpg

Μάλιστα, τα δύο ζευγάρια (το καταλάβατε ε;) είχαν κοινή έξοδο την επόμενη της γιορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ώστε να στείλουν το μήνυμά τους... Τόσο εντός της Νέας Δημοκρατίας, όσο και εκτός... Οπότε, η Νάξος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News