Νάξος: Ετσι απλά νοικιάζεις αυτοκίνητο (video)

Το όνομα Angelo Tsarouchas σας λέει τίποτα; Οχι ε; Κι όμως θα έπρεπε....  Ως stand up comedian έχει κάνει το γύρο του κόσμου πέντε φορές παρουσιάζοντας τα σόου του και διαθέτει δική του κωμική εκπομπή που προβάλλεται από διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα σε Καναδά, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Bigger is Better» το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Angelo Tsarouchas γεννήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Σπάρτη και η μητέρα του από τη Μυτιλήνη. Έμαθε να μιλάει ελληνικά χάρις στη μητέρα του η οποία είχε μία δυσκολία με την αγγλική γλώσσα. Ο ίδιος πριν γίνει ηθοποιός, εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας και έτσι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές. Τελικά όμως το επάγγελμα του ταξιδιωτικού πράκτορα ήταν κάτι προσωρινό καθώς ακολούθησε διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια που τον οδήγησαν στην υποκριτική. Όπως έχει παραδεχθεί, ένας από τους λόγους που έγινε κωμικός ήταν και ο …Χάρυ Κλυνν, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει με τη Νάξο ε; Σε ένα από τα σόου και μάλιστα στις 26 Σεπτεμβρίου ο γνωστός κωμικός πιάνει στα χείλη του την Νάξο... Και αναφέρεται στον εύκολο τρόπο με τον οποίο νοίκιασε αυτοκίνητο ...

Μιλάει για τον Μιχάλη, τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που του κανόνισε να έχει μεταφορικό μέσο την επόμενη ημέρα ενώ μας μεταφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον διάλογο που ειχε με τον υπάλληλο που του παράδωσε το αυτοκίνητο την επόμενη ημέρα..

Στην ερώτηση εάν θέλει την άδεια οδήγησης , απαντάει ο Ναξιώτης - προφανώς - υπάλληλος "Ελα μωρέ, ξέρεις να οδηγείς αφού είσαι από την Αμερική"... Και για τον χρόνο επιστροφής η απάντηση είναι η καλύτερη ... "που θα πας; νησί είνα εδώ, γύρω γύρω θάλασσα. Θα σε βρούμε"...

Οταν μιλάει ο επαγγελματίας ε; ο σωστός...

Δείτε το video με δική σας ευθύνη παλικάρια...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News