Νάξος: Φωτογραφία με θέμα την χειμωνιάτικη Πλάκα στις καλύτερες της χρονιάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώνει το Meteo Gr και η κριτική επιτροπή επέλεξε 50 φιναλίστ ανάμεσα σε 450 συμμετοχές!  Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας (23/03) με θέμα “Ήλιος, Γη, Καιρός”.

Ο διαγωνισμός γίνεται σε δύο φάσεις. Ξεκίνησε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 με το άνοιγμα των συμμετοχών και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2019 με τη λήξη της ανοιχτής ψηφοφορίας του κοινού μέσω της σελίδας του MeteoGR στο facebook.

Και στη δεύτερη φάση προκρίθηκαν οι πενήντα καλύτερες με βάση τη σύνδεσή τους με το θέμα του Διαγωνισμού, την αισθητική και τεχνική τους αρτιότητα, την πρωτοτυπία τους, καθώς επίσης και τον περιορισμό της μίας (1) φιναλίστ κατά άτομο.

Η 2η φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε χθες Δευτέρα 1 Απριλίου, με τη δημοσίευση των φωτογραφιών που πέρασαν από την 1η φάση στη σελίδα του MeteoGR στο facebook και την έναρξη ανοιχτής ψηφοφορίας από το κοινό που θα αναδείξει τους 10 μεγάλους νικητές. Το τέλος της ψηφοφορίας είναι την Τρίτη 30 Απριλίου στις 18:00, ενώ αμέσως μετά θα δημοσιευτούν τα ονόματα των επιτυχόντων μαζί με τις συνολικές ψήφους που απέσπασαν σε αυτό το διάστημα.

Και την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος, Αλέξανδρος Μούστρης, Σταύρος Ντάφης και Μανώλης Θράβαλος…

Και αναφερόμαστε στον διαγωνισμό γιατί πολύ απλά στις 50 καλύτερες φωτογραφίες υπάρχει και εκπρόσωπος της Νάξου… Και δη η αγαπημένη Κατερίνα Μυλωνά με φωτογραφία που τονίζει το χειμωνιάτικο τοπίο της παραλίας στη Πλάκα. (πατήστε πάνω στο λινκ)  Μία παραλία που υμνείτε από τους ξένους και έλληνες επισκέπτες και θεωρείται μία από τις κορυφαίες σε Ελλάδα και Ευρώπη… 

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Κατερίνα Μυλωνά να κερδίσει; Πολύ απλά όπως διαβάζουμε στους όρους συμμετοχής και του διαγωνισμού:  Ως ψήφοι κάθε συμμετοχής υπολογίζονται μόνο τα ”Μου αρέσει!” ή αλλιώς “Likes” στον φάκελο του διαγωνισμού. Στην ανάδειξη των νικητών δεν θα ληφθούν υπ’όψιν τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα likes επί των κοινοποιήσεων. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής, μπορείτε να κοινοποιήσετε την φωτογραφία σας στο χρονολόγιό σας ή και αλλού, όπως επίσης και να καλέσετε τους φίλους σας να στηρίξουν τη συμμετοχή σας με την ψήφο τους.  Η εκτύπωση είναι διαστάσεων 45x30cm με Passepartout πάχους 2mm, επικολλημένη σε πλάτη MDF 4mm και έχει τελικό μέγεθος 54x39cm.

Χορηγός διαγωνισμού: https://tipoma.gr/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News