Νάξος: Η Ελένη Φιλίνη έρχεται (29/08) και τραγουδάει

Ότι κι εάν πει κανείς για την Ελένη Φιλίνη είναι λίγο… Αναφερόμαστε σε μία από τις ωραιότερες ελληνίδες ηθοποιούς με μεσογειακό ταμπεραμέντο και ομορφιά… Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίσαμε την δεκαετία του 80 μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες των Δαλιανίδη, Καπώνη κι άλλων σκηνοθετών… Με υπέροχη κορμοστασιά (ελέω χορού από μικρή) αποτέλεσε φαντασίωση όλων των εφήβων της εποχής.

Βέβαια, το βιογραφικό της είναι εντυπωσιακό, περιλαμβάνει χορό, θέατρο και τραγούδι αλλά και παρουσία σε κινηματογραφικές ταινίες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό…

Και το ευχάριστο είναι ότι αύριο και για λίγες ημέρες θα βρεθεί στη Νάξο. Δεν ξέρουμε εάν είναι η πρώτη της επίσκεψη ή έχει περάσει από το νησί μας κι άλλες χρονιές, η ουσία είναι ότι η Ελένη Φιλίνη, καλεσμένη της οικογένειας Γιάννη Φακίνου (Μπαρμπεράκη) έρχεται και αναμένεται να κλέψει τη καρδιά μας.

Όχι με την σκηνική της παρουσία σε κάποια παράσταση, αλλά με την παρουσία της στο «Στέκι του Βαλέττα».. Εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης (29/08) θα τραγουδήσει αποδεικνύοντας ότι οι ικανότητές της στο τραγούδι είναι ισάξιες με αυτές στο θεατρικό σανίδι ή στην μεγάλη οθόνη.

Οπότε; Καλό θα είναι να βρεθείτε από νωρίς στο «Στέκι του Βαλέττα», στην παραλία της πόλης της Νάξου γιατί δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την Ελένη Φιλίνη, την Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι όπως κάποιοι έγραψαν …

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News