Νάξος: Η Ελευθερίου ήρθε και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Αυτές τις ημέρες οι … επώνυμοι έχουν πάρει τα νησιά και προσπαθούν να χαλαρώσουν… Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν τους γνωρίζουμε έξω από το χώρο εργασίας τους, οι ίδιοι έχουν την ικανότητα να μας υπενθυμίζουν την παρουσία τους μέσα από τα social media…  Τροφή για τους φανατικούς θαυμαστές τους. Όταν μάλιστα οι υπενθυμίσεις έρχονται μέσω καυτών αποκαλύψεων, τόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Η Νάξος, προσφέρει την δυνατότητα να χαθεί ο κάθε επώνυμος. Αλλά είπαμε. Ενεργοποιείτε το alert και μας θυμίζουν ότι είναι παρόντες.. Όπως η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που άφησε τις παραλίες της Μυκόνου όπου βρέθηκε του Αγίου Πνεύματος και βρέθηκε στη Νάξο…

Και μας τρέλανε με τις φωτογραφίες της μέσω του instagram. Φόρεσε ένα μίνι αποκαλυπτικό μαγιώ, ανέβηκε πάνω σε ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο και άρχισε να ποζάρει με νάζι στον φωτογραφικό μας φακό. Στα 30 της χρόνια και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 1.55 μέτρα έχει τέλειες αναλογίες και η θερμοκρασία στα ύψη… Η Ελευθερίου κολάζει τους θαυμαστές του με χαμόγελο στα χείλη..