Νάξος: Η Πηνελόπη Νώτη "ανεβάζει" τη θερμοκρασία στη παραλία (photo)

Νότη

Μια “παλιά αγαπημένη του νησιού, η πρώην ακραία του Πανναξιακού ΑΟΝ Πηνελόπη Νώτη επέλεξε τη Νάξο για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι αθλήτριες που έρχονται στον Πανναξιακό ΑΟΝ φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί καθώς η ζωή ακόμα και τους χειμερινούς μήνες είναι μαγευτική αν και το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αθλήτριες της ομάδας μπορεί να επιλέξουν άλλο σύλλογο να συνεχίσουν την καριέρα τους στο βόλεϊ αλλά επιμένουν να επισκέπτονται τη Νάξο χειμώνα ή καλοκαίρι καθώς οι διαπροσωπικές και φιλικές σχέσεις που αναπτύσσονται με τους Ναξιώτες αλλά και γενικά το νησί αγγίζουν τα όρια μιας δυνατής φιλίας.  

Η Πηνελόπη Νώτη λοιπόν “οικογενειακώς” πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο, επισκέφθηκε την γειτονική Πάρο αλλά και τα μαγευτικά Κουφονήσια, ενώ λίγο πριν φύγει “απείλησε” ότι θα επιστρέψει πιθανώς τον Ιούλιο ώστε να γεμίσει μπαταρίες πριν την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν. 

Και οι πληροφορίες μέσα απο τη σελίδα Islandpress.gr αναφέρουν ότι υπάρχει και συνέχεια στις αφίξεις αθλητριών στο νησί... Μείνετε συντονισμένοι 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News