Νάξος: Η σχέση της Αννα Βαγενά με το νησί της Αριάδνης και ο γυμνισμός (video)

Αννα Βαγενά

Νάξος και Αννα Βαγενά... Οπως μάθαμε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έρχεται σε ετήσια βάση και μάλιστα απολαμβάνει τις θάλασσες μας...

Τι άλλο είπε; Κατέθεσε την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις, την ομορφιά και τη μόδα  Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο πώς φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω. Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο, τον συγχωρεμένο. Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά; Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενά αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας» είπε αρχικά.

Στην πορεία των δηλώσεών της αποκάλυψε ότι κάνει γυμνισμό και είπε σχετικά με αυτό: «Να κάνουν ό,τι θέλουν. Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει; Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει τα κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα».

Εκανε αναφορά για την σχέση της με τον Λουκιανό Κελαηδόνη και για τη σχέση της με τις δύο κόρες της, Μαρία και Γιασεμή. 

Τι ανέφερε; «Εγώ και ο Λουκιανός τα φροντίζαμε πολύ τα παιδιά και ειδικά εκείνος. Εγώ έλειπα πιο πολύ και εκείνος ήταν πάντα εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News