Νάξος: Ηρθε η πρώτη Influencer (Βρισηίδα Ανδριώτου) και Photo

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις διαφήμιση εν έτη 2021; Βρίσκεις ένα γνωστό πρόσωπο - κατά προτίμηση κοπέλα - μέσα από την τηλεόραση, μετράς πόσους "φίλους" έχει στο διαδίκτυο και την καλείς να κάνει μερικές ... φωτογραφήσεις στο χώρο σου...  Ε αυτή ανεβάζει τις φωτογραφίες στους λογαριασμούς της και η διαφήμιση έγινε... 

Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να λείψει και η Νάξος.... Μάλιστα, η πρώτη influencer (σ.σ. όπως λέει κι ένας φίλος μου ξέρεις πόσο δύσκολο είναι σήμερα να κάνεις αυτό το επάγγελμα) έκανε την εμφάνισή της στη Νάξο.. 

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο "My style Rocks" και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή.

Από τότε έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό, που την ακολουθεί πιστά στα social media. Η καλλίγραμμη Influencer με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους followers  της για τον… πρώτο σταθμό των διακοπών της, την πανέμορφη Νάξο. 

Φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί στην Πορτάρα προβάλλοντας τόσο την δική της ομορφιά αλλά και το σήμα κατατεθέν του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.   Ε και μετά άπλωσε και το κορμί της σε διάφορα σημεία του νησιού... Με μαγιώ γιατί κάνει και ζέστη... Α και τα λάικ; Και στις δύο φωτογραφίες άνω των 10.000. Τι νομίζετε; τσάμπα κόπος η γυμναστική; 

 

Ευχαριστούμε το islandpress.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News