Νάξος - Λ. Ελευθερίου: Αποκάλυψε μία άλλη πλευρά του ταλέντου του ως Thom Yorke (video)

Ποιος είπε ότι ο δικός μας, ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι όλα γέλια και χαρά….  Ένα εμβληματικό κομμάτι των 90s των Radiohead, το «Exit Music» τραγούδησε στη σκηνή του "Your Face Sounds Familiar" ο Λευτέρης Ελευθερίου υποδυόμενος τον Thom Yorke.

Ο συνήθως αεικίνητος ηθοποιός, που η ενέργειά του ξεχειλίζει σε κάθε του μίμηση χθες το βράδυ έπρεπε να μείνει σχεδόν ακίνητος. Να γίνει απόλυτα εσωτερικός. Για έναν άκρως εξωστρεφή άνθρωπο, σίγουρα δεν το λες κι εύκολη υπόθεση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι … προπονητές στο βίντεο της προετοιμασίας του για το συγκεκριμένο τραγούδι, του έλεγαν πως κουνούσε τα χέρια σαν τον Σάκη Ρουβά -που έκανε την περασμένη εβδομάδα- και αναγκάστηκαν στο τέλος να του τα δέσουν (!!!)

Και όταν βρέθηκε σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό με κεριά, ροδοπέταλα εμφανίστηκε ένας  Λευτέρης Ελευθερίου, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο YFSF, ούτε στο παρελθόν, ούτε στο πιο πρόσφατο παρόν. Και αν κρίνουμε και από τα λεγόμενά του, το απόλαυσε και ο ίδιος ιδιαίτερα το συγκεκριμένο act, το τόσο διαφορετικό και ιδιαίτερο.

«Νομίζω ότι ήταν φωνητικά η καλύτερή σου εμφάνιση» του είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Είδα έναν άλλο Λευτέρη που είχε να μας πει κάτι που μέχρι σήμερα δεν ακούγαμε» του είπε ο Κωστής Μαραβέγια.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εξήγησε αυτή του την αγωνία. «Άφησες τον Λευτέρη στο καμαρίνι. Και είδα πόσο σημαντική είναι η πλευρά σου η δραματική την οποία φοβάσαι και το έχω και εγώ αυτό. Μην τη φοβάσαι, επίτρεψε στον εαυτό σου να ανθίσει».

Και η εμφάνιση του μας έκανε να τον χειροκροτήσουμε για μία ακόμη φορά…

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα gossip-tv.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News