Νάξος - Ντενίση: Πώς να αντισταθείς σε τέτοιο φαγητό, αν και δεν κάνει καλό στη σιλουέτα (!!!)

Πριν από δυο ημέρες με αφορμή την εμφάνιση της στο Φιλώτι, αναφερθήκαμε στην παρουσία της Μιμής Ντενίση, μίας από τις πιο γνωστές ηθοποιούς σε θέατρο και τηλεόραση… Γοητευτική, απαστράπτουσα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπου κι εάν βρέθηκε με την απλότητά της και το χαμόγελό της… 

Και μάλιστα η ίδια μέσα από την ιστοσελίδα της στα social media (και το πιο εντυπωσιακό στο προσωπικό της και όχι στο δημόσιο) στάζει στην κυριολεξία… μέλι για την Νάξο.. Μιλάει για την φιλοξενία, την απλότητα και για το φαγητό που όπως λέει χαρακτηριστικά αν και δεν κάνει καλό στην σιλουέτα, δεν μπορείς να αντισταθείς»

Τι αναφέρει; «Φανταστικό νησί, τα έχει όλα !!! Ατελείωτες παραλίες, φοβερά χωριά ορεινά και φαί τόσο νόστιμο που δεν κάνει καλό στην σιλουέτα μας !! Αλλά, πώς να αντισταθείς σε τέτοιο φαϊ? 

Απείρανθος, Φιλώτι, Χαλκί, Αγιος Προκόπιος, Αγία Άννα, Πλάκα, Βίγλα. … Όλα σαν παραμύθι !!! Τάχα ακούσει από τους τρελούς Ναξιώτες φίλους μου, Στέφανο Βασιλάκη και Λευτέρη Ελευθερίου, αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει τις περιγραφές !!! Α !!! Και οι άνθρωποι ευγενέστατοι, φιλόξενοι, όχι μπλαζέ όπως στα περισσότερα νησιά δυστυχώς»

Και βέβαια τα σχόλια από τους ακολούθους της, είναι ουκ ολίγοι που σχολιάζουν θετικά την επιλογή της να έρθει στη Νάξο και να περάσει ημέρες χαλάρωσης.