Νάξος: Οταν ο Ρουβάς βρέθηκε με τον Αβραμόπουλο στο ίδιο νησί

Καθημερινά στη Νάξο αυτές τις ημέρες συναντάμε πρόσωπα που είναι επώνυμα. Γνωστά δηλαδή στο ευρύ κοινό μέσα από τις δραστηριότητές τους. Είτε αυτοί είναι ηθοποιοί, είτε τραγουδιστές, είτε επιχειρηματίες ή και πολιτικοί.

Κάποιοι αρέσκονται να περνούν απαρατήρητοι. Η Νάξος είναι άλλωστε ένα τεράστιο νησί και έχει περιοχές που κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως … απάτητες. Και συν τοις άλλοις υπάρχει και ο σεβασμός της προσωπικότητας από τους ίδιους τους Νάξιους επιχειρηματίες, που επιλέγουν να μην δημοσιοποιήσουν την παρουσία αυτών των εκλεκτών όχι μόνο καλεσμένων τους αλλά των ανθρώπων που τιμούν με την παρουσία τους τις επιχειρήσεις αυτές..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Ο Σάκης Ρουβάς. Βρίσκεται με την οικογένειά του στη Νάξο από την περασμένη Δευτέρα. Κινείται κυρίως στα Νότια παράλια και όσοι τον έχουν δει, μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Για έναν πολύ φιλικό χαμογελαστό άνθρωπο, ιδιαίτερα τρυφερό με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Και κάθε τους κοινή εμφάνιση στις επιχειρήσεις της περιοχής είναι ένα μικρό κοσμικό γεγονός… Κι όμως; Κανείς δεν θέλησε να το δημοσιοποιήσει…

Ίσως γιατί σέβονται ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ανάγκη ξεκούρασης…

Όμως, δεν είναι μόνο αυτός. Αρκετοί επιχειρηματίες έρχονται στο νησί ακόμη και για φαγητό… Για ένα βράδυ. Είπαμε. Η Νάξος ακόμη κρατάει χαρακτήρα. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Λατρεύει συγκεκριμένη επιχείρηση εστίασης. Και υποκλίνεται στο ταλέντο των ανθρώπων που ιδρώνουν ώστε να παρέχουν το καλύτερο δυνατό σέρβις..

Είναι βέβαια και οι πολιτικοί. Που τους αρέσουν οι φωτογραφίες. Πώς να το κάνουμε… Και δεν είναι κακό… Αλλά είναι μία άλλη οπτική. Αυτές τις ημέρες στο νησί μας είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Και ο οποίος εμφανίστηκε στη παραλία της Νάξου… Όπου και σε γνωστή  επιχείρηση μαζί με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Μαργαρίτη ήπιαν τον καφέ τους… Άλλωστε, αμφότεροι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ο κος Αβραμόπουλος ως υπουργός Υγείας είχε εγκαινιάσει το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας του νησιού και όπως λένε οι πληροφορίες έρχεται τακτικά στο νησί…

Και ευελπιστούμε ότι όλοι θα περάσουν όμορφα. Είτε τους αναγνωρίζουμε, είτε όχι…  Είτε τους εντοπίζουμε, είτε όχι…