Νάξος - Πανναξιακός ΑΟΚ: Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν (photo - video)

Νάξος - Γάμος

Σήμερα γάμος έγινε και μάλιστα στο παρκέ!! Κατι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των Κυκλάδων και της Νάξου. 

Ο λόγος για τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΚ Τάσου Ντάβου, και της αθλήτριας της ομάδας του Σταυρούλας Καραμιχάλη.

Το ζευγάρι, αμέσως μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Πανναξιακό με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια (σ.σ. νικήτρια η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΚ με 57-54) και την απονομή του Κυπέλλου στον Πρωταθλητή Πανναξιακό,  ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο χώρο που τους ενώνει και επαγγελματικά, στο παρκέ του Κλειστού «Δ. Περιστεράκης» στη Νάξο. Οπως μάλιστα ανέφερε ο γαμπρός "εεε ο αθλητισμός ενώνει, έτσι δεν λένε;" Εμείς ξέραμε ότι ο χρυσός το κάνει, αλλά πλέον αυτό γίνεται και στον Αθλητισμό... 

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι παραβρέθηκαν, συγγενείς, φίλοι του ζευγαριού, αθλήτριες, παράγοντες και φίλαθλοι, πέρα από το όμορφο παιχνίδι και την απονομή του Κυπέλλου που παρακολούθησαν, είχαν έναν ακόμα λόγο να χαρούν αφού συμμετείχαν στη χαρά των νεόνυμφων.

Άλλωστε, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός πως το ζευγάρι επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αγάπης για την κοινή του ζωή μέσα στο γήπεδο του νησιού που επέλεξε να ζήσει και αγαπά, περιστοιχισμένο από αγαπημένα πρόσωπα.

Το γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Κατσαράς, ενώ μετά το τέλος του, ο κόσμος πανηγυρίζοντας ευχήθηκε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον ! (σ.σ. να σημειώσουμε ότι η νύφη δεν τήρησε το έθιμο να πατήσει το γαμπρό...)... 

Βίον ανθόσπαρτον, κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους ευχόμαστε κι εμείς Τάσο και Σταυρούλα! 

Ευχαριστούμε το SportCyclades.gr για τις φωτογραφίες και το video

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News