Νάξος - Αν. Πρέλεβιτς: To στενό στο Φιλώτι που την έκανε να ονειρεύεται

"Μόλις ανακαλύψαμε το πιο όμορφο στενάκι του νησιού! Δεν είναι πανέμορφο; Νιώθω πως ονειρεύομαι!"... Ποιος ή ποια το αναφέρει; Η Αννα Πρέλεβιτς, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελληνικής Showbiz που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νάξο και έχει πάρει τους δρόμους... Βρέθηκε στο Φιλώτι, έφαγε σε γνωστό φαγητό (λέγε με “Amvrosia”) και έπαθε σοκ όταν είδε τον παράπλευρό δρόμο που οδηγεί στο εσωτερικό του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου...

 

Βέβαια, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Οταν και βρέθηκε στο Χαλκί της Νάξου, εκεί όπου ένιωσε ότι βρίσκεται στη Πλάκα, στο κέντρο της Αθήνας. Κι όπως ανέφερε έχοντας στο πλευρό της μία όμορφη γάτα " σήμερα επισκεφτήκαμε το χωριό Χαλκί στη Νάξο ! Είναι από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού και πολλοί λένε, & θα συμφωνήσω, ότι μοιάζει με την Πλάκα της Αθήνας .. Αυτή η γατούλα έχει χάσει το ένα της μάτι και παρόλα αυτά δεν φοβόταν καθόλου, ήταν τόσο αγαπούλα!"

 

Και δεν θα μπορούσε παρά να υποκλιθεί και στην ιστορία του νησιού, όταν βρέθηκε στην Απείρανθο και είδε μπροστά ένα παλιό σπίτι.. Εκεί όπου αναρωτήθηκε "  Αναρωτιέμαι τι ιστορία να είχε αυτό το σπίτι.... Καλημέρα!" Βλέπετε, δεν χρειάζεται κάποιος να πάει σε μία παραλία για να γνωρίσει τη Νάξο.. Μπορεί να το κάνει και μέσα από την πανέμορφη και ιδιαίτερη ενδοχώρα της... 

 

Ποια είναι η Αννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνική Showbiz. 

Γεννημένη στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, ενώ για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς. Ήρθε πάλι στην Ελλάδα και κέρδισε τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2010 εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News