Νάξος: Τι και που ψώνισε στη Παλιά Αγορά η Nia Vardalos;

Είναι το καλοκαίρι των celebrities για τη Νάξο... Αν και έχουμε την αίσθηση ότι λόγω της αύξησης επισκεψιμότητας και διάδοσης των social media, πλέον όλοι αναγνωρίζονται και ενδεχομένως να δίνουν και οι ίδιοι το στίγμα τους...  Και η Νάξος μπορεί να μην είναι Μύκονος ή Σαντορίνη, αλλά τους celebrities τους αναγνωρίζουμε. Ειδικά όταν είναι χαμογελαστά και πρόσχαρα πρόσωπα όπως η αγαπημένη ηθοποιός Nia Vardalos, η Ελληνο-Καναδέζα που έμαθε όλο το κόσμο τι σημαίνει "Γάμος αλά Ελληνικά" μέσα από την ομότιτλη κινηματογραφική επιτυχία.. 

Η Vardalos από τις αρχές του Ιουλίου, βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει διακοπές. Πριν από δύο ημέρες βρέθηκε στην Αντίπαρο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους φίλους της Tom Hanks και Rita Wilson με τον Hanks να γιορτάζει τα 63α γενέθλιά του με μία θεαματική αν μη τι άλλο βουτιά.. 

Επιστρέφουμε όμως στην Vardalos, η οποία πέρασε απέναντι και όχι στη Πάρο, αλλά στη Νάξο. Και την εντόπισε φίλος της ιστοσελίδας μας... Ο λόγος για τον Δημήτρη Αναγνώστου, ιδιοκτήτη του καταστήματος TA AXOTICA στην Παλιά Αγορά... Βέβαια, ο ίδιος εκείνη την ώρα δεν ήταν στο κατάστημα, αλλά η φίλη του Κωνσταντίνα που βοήθησε την γνωστή ηθοποιό στα ψώνια της... Τι αγόρασε; Ελαααα, τι είμαστε της Εφορείας; Το σίγουρο ειναι ότι η 56χρονη Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου (σ.σ όπως είναι το κανονικό της ελληνικό όνομα) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις πριν αποχωρήσει από το κατάστημα και μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και "Greece I Love you" όπως αναφέρει όπου σταθεί και βρεθεί... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News