Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάρος: Ποιες είναι οι "καραμελίτσες" στη ζωή του Γιάννη Πάριου; (video)

Πάρος: Ποιες είναι οι “καραμελίτσες” στη ζωή του Γιάννη Πάριου; (video)

|

Ο Γιάννης Πάριος, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αποκάλυψε εικόνες και σχέδια από το παρελθόν με την οικογένειά του αλλά και το μέλλον (video)

Την λατρεία του για την Πάρο αποκάλυψε για μια ακόμη φορά ο συγκλονιστικός ερμηνευτής του έρωτα, ο δικός μας Γιάννης Πάριος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑNT1 με οικοδεσπότη τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σπουδαίοι συνθέτες, ογκόλιθοι της μουσικής όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και σπουδαίοι τραγουδιστές, μίλησαν στην εκπομπή με διθυραμβικά λόγια για τον Γιάννη Πάριο λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής που έχουμε στην Ελλάδα, ότι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα, ότι είναι πολλά περισσότερα από ένας τραγουδιστής του έρωτα όπως συνηθίζεται να λέμε.

Στην όμορφη συζήτηση ο κορυφαίος παριανός τραγουδιστής ξεδίπλωσε πτυχές της ζωής του και της καριέρας του που είναι συνυφασμένες με τον γενέθλιο τόπο του τον οποίο ποτέ δεν ξεχνά.

Όπως είπε, ο πατέρας του Χαραλάμπης του είχε πει να μην ξεχάσει ποτέ τις ρίζες του. Αποκάλυψε ότι δεν πήρε καθόλου χρήματα από τις πωλήσεις του κορυφαίου δίσκου με τα νησιώτικα τραγούδια του που έγινε ο πρώτος σε πωλήσεις και μπήκε στο Billboard, καθώς με τα έσοδά του φτιάχτηκε το Γήπεδο της Πάρου, ενώ όπως ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε, ήταν αυτός που έβαλε τα νησιώτικα στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε με αγάπη και τεράστια συγκίνηση για τους γονείς του τον Χαραλάμπη και την Μαρουσώ Βαρθακούρη, αναφερόμενος στην μεταξύ τους αγάπη και κατανόηση.
Όπως είπε, «καπετάνιος» στο σπίτι ήταν η μητέρα του ενώ θυμάται τον πατέρα του ως έναν άγιο άνθρωπο. Σε ένα στιγμιότυπο από το προσωπικό αρχείο μάλιστα του τραγουδιστή, παρακολουθήσαμε την μητέρα του να τραγουδά μαζί του και να εκφράζει την τεράστια αγάπη της προς εκείνον. Αναφερόμενος στην αλλαγή του ονόματός του από Βαρθακούρης σε Πάριος αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον αείμνηστο πατέρα του όταν του είπε: «Πατέρα, πειράζει που θα με πούνε Πάριο; με τον πατέρα του να απαντά «Όχι παιδί μου, δουλειά να πιάσεις κι ότι θέλει ας σε πούνε».

O σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε ακόμα για τις στερήσεις της εποχής των παιδικών του χρόνων λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν ξέραμε τι είναι χορτάτος για να πεινάσουμε». Επίσης μίλησε με λατρεία για τους τέσσερις γιούς του, οι δύο από τους οποίους, ο Χάρης και ο Νικόλας, ακολουθούν τα χνάρια του στη μουσική. Μάλιστα ο γιός του Χάρης μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι ήταν πάντοτε ένας καταπληκτικός πατέρας.

Επίσης στην εκπομπή αποκαλύφθηκε κάτι που ίσως ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, ότι δηλαδή ο Γιάννης Πάριος δεν είναι μόνο ένας καταπληκτικός τραγουδιστής αλλά και ένας τεράστιος συνθέτης και στιχουργός που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια. Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε, τα περισσότερα τραγούδια του τα έχει γράψει στην Πάρο γυρνώντας από ουζάκια και σούμες!

Την Κυριακή κυκλοφορεί για πρώτη φορά από την εφημερίδα Real News ένα ολοκαίνουργιο διπλό CD με δικά του τραγούδια και τίτλο «Αχ Έρωτα» και «Αχ Αγάπη» τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα προσφερθούν στο ΕΣΥ για δωρεά δύο ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Μεταξά» (αντικαρκινικό) του Πειραιά

Τέλος, ο κορυφαίος καλλιτέχνης, δήλωσε ότι τα όνειρά του από εδώ και στο εξής είναι για τα παιδιά του τα οποία θέλει να καμαρώνει, μίλησε με απερίγραπτη τρυφερότητα για τα εγγόνια του και παραδέχτηκε ότι η ζωή στάθηκε γενναιόδωρη μαζί του και γι΄αυτό την ευχαριστεί.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα islandpress.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

Νάξος – Δαμαλάς: Ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων

Πότε και που θα γίνει η παραδοσιακή ανταλλαγή σπόρων και η γιορτή για την Ανοιξη

Πανναξιακός ΑΟ: Το “αντίο” στον Γιάννη Καρούση

Η Νάξος αποχαιρετά τον Γιάννη Καρούση - Το "αντίο" από τον Πανναξιακό ΑΟ

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα