Σχοινούσα: Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στο ... σπίτι της (Photo)

Είναι ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα... Και μάλιστα είναι γειτονάκι μας.. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, που πήρε την οικογένειά της και απολαμβάνει το τελευταίο μέρος των διακοπών της, στην γη του πατέρα της, την πανέμορφη Σχοινούσα.. 

Και μέσω των social media στέλνει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την ανάγκη να προστατεύσουμε την γη μας.... Γιατί όπως σημειώνει "το οφείλουμε στα παιδιά μας".  Το μήνυμα από τις Μικρές Κυκλάδες, ξεκάθαρο... 

Ας δούμε την σχετική ανάρτηση .. «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα 

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη.

Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα.

Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει.  Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη  Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη»

Παράλληλα έκανε αναφορά και στην εορτή της Παναγίας με ευχές προς τους εορτάζοντες - ουσες...

Πρόσφατα μάλιστα μέσα από τα social Media είχε αναφερθεί και στα επαγγελματικά της σχέδια τονίζοντας "Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι. Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News