Τι Κάρολος, τι Αλέξης... Φρέντο Καπουτσίνο χωρίς ...προυφάν

Γίναμε Ευρώπη… Μία επίσκεψη βασιλικού γόνου και άλλαξε όλη η λογική μας… Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα protothema.gr ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να απολαμβάνει τον φρέντο του χωρίς καλαμάκι και όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση σχολιάστηκε, θυμίζοντας τις συνήθειες του πρίγκιπα Καρόλου, όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε την Αθήνα και απόλαυσε φρέντο καπουτσίνο χωρίς πλαστικό καλαμάκι. 

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Κάρολος στη βόλτα του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι είχε αρνηθεί να καταναλώσει τον καφέ με καλαμάκι. Μάλιστα, είχε αναφέρει στο σερβιτόρο πως δεν χρησιμοποιεί πλαστικό, σεβόμενος το περιβάλλον. 

Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πως τηρεί και ο Αλέξης Τσίπρας. Τις... περιβαλλοντικές ανησυχίες του πρωθυπουργού δεν συμμερίστηκαν οι σύντροφοί του που εμφανίστηκαν με πλαστικό ποτήρι στο χέρι και... καλαμάκι.

Τα φωτογραφικά καρέ αποτυπώνουν το γεγονός, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι ο πρωθυπουργός προέβη σε αυτή την ενέργεια για περιβαλλοντικούς λόγους ή απλά λόγω έλλειψης σε πλαστικά καλαμάκια. Ααα εμείς να θυμίσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας το καλαμάκι το λένε ... προυφάν. Ετσι για να θυμόμαστε τις ρίζες μας