Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleTHE TOURΙΣΤΕΣ: Πρεμιέρα σήμερα (24/03) με Μανωλά και αποκαλύψεις για τη Νάξο

THE TOURΙΣΤΕΣ: Πρεμιέρα σήμερα (24/03) με Μανωλά και αποκαλύψεις για τη Νάξο

|

Από σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου (και κάθε Κυριακή) στις 16.00 στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου, οι “TOURΙΣΤΕΣ”, το πιο “αταίριαστο” ταξιδιωτικό δίδυμο παίρνει τις βαλίτσες του και επισκέπτεται τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου – Πρώτος καλεσμένος, ο Ναξιώτης Κώστας Μανωλάς που δηλώνει “Ολυμπιακός” και μιλάει για τη Νάξο λέγοντας “είναι ο δικός μου παράδεισος” 

Χρήστος: αυθόρμητος, χαλαρός, γκατζετάκιας, ανοργάνωτος στα ταξίδια και μεγάλο πειραχτήρι. Βαριέται λίγο στα μουσεία αλλά βρίσκει τον τρόπο να περνά καλά και εκεί.

Ελένη: πρακτική, οργανωτική, χαλαρώνει μόνο στα μαγαζιά με σουβενίρ και διψάει να μάθει την ιστορία της πόλης που επισκέπτεται και να την αφηγηθεί στον Χρήστο.

Αν αναγνωρίσατε στους TOURΙΣΤΕΣ στοιχεία του εαυτού σας, περιμένετε να τους δείτε εν δράσει για να ταυτιστείτε. 
 Από την Κυριακή 24 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου, οι TOURΙΣΤΕΣ, το πιο “αταίριαστο” ταξιδιωτικό δίδυμο παίρνει τις βαλίτσες του και επισκέπτεται τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.

Το πρώτο εισιτήριο γράφει προορισμό τη Ρώμη. Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, οι TOURΙΣΤΕΣ συνδυάζουν τα πάντα: πολιτισμό, ιστορία, αθλητισμό, αυθεντικό ιταλικό φαγητό και καφέ και νυχτερινή διασκέδαση. Ο Χρήστος ξεκινά το ταξίδι στη Ρώμη με μια αποκλειστικότητα. Πηγαίνει στο σπίτι του Κώστα Μανωλά, Ναξιώτη διεθνή άσσου της Ρόμα, που θεωρείται top ποδοσφαιριστής παγκοσμίως και δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Η Ελένη συναντά τον γνωστό Έλληνα αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορομηλά, που ζει στη Ρώμη από το 1968 και την ξεναγεί στην Piazza del Popolo, στο κέντρο της πόλης. Οι TOURΙΣΤΕΣ επισκέπτονται αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της Ρώμης και μοιράζονται με τους τηλεθεατές την ιστορία τους, ενώ επιδίδονται και σε έναν διαγωνισμό για τις ταινίες που γυρίστηκαν στα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά. Όταν, τέλος, προσπαθούν να φτιάξουν μόνοι τους την πίτσα που θα φάνε, το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό.

Μένουμε όμως στον Κώστα Μανωλά, τον δικό μας Κωστάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και το πως μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Ολυμπιακός. Μεταξύ άλλων ο διεθνής στόπερ στάθηκε στη ζωή του στη Ρώμη, τονίζοντας πως είναι απλή και ότι περνάει πολλές ώρες στο σπίτι, ενώ μίλησε και για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, ο οποίος είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά:

Για το πώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση»

Για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα»

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά»

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ«Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραϊμοβιτς»

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή»

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα skai.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πάρος και Νάξος πρωταγωνιστές στην έκδοση οικοδομικών αδειών το 2023 (!!!)

Τι αποκαλύπτουν τα στατιστικά για τις νέες οικοδομικές άδειες και τα τετραγωνικά μέτρα στα οποία αντιστοιχούν

Ανάφη: Ερχεται 4ερο πολυτελέστατο ξενοδοχείο

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης