Βουτιές στη Μύκονο για τον Πετρούνια

Η μάχη Σαντορίνης – Νάξου για τα μάτια του Λευτέρη Πετρούνια έληξε με νίκη της …Μυκόνου. Όχι δεν είναι αστείο. Όπως είναι γνωστό όταν ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τον περασμένο Αύγουστο προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε ενδοκυκλαδική ναυμαχία. «Ψάχνω να βρω ένα ελληνικό νησί να με φιλοξενήσει για τις διακοπές μου» είχε πει και άμεσα ο Δήμος Θήρας και το Επαρχείο Νάξου μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για τη φιλοξενία του όταν ο έλληνας αθλητής πάρει την απόφαση να ξεκουραστεί.

Από τότε … σιγή ιχθύος. Έως πριν από τρεις ημέρες. Όπου αρχικά είχαμε την ανάρτηση με τον Πετρούνια να είναι στο προπονητήριο μόλις έχει τελειώσει μία άσκηση και μία παραλία που παρέπεμπε κυρίως σε ηπειρωτική χώρα. Και έγραφε «η ώρα των διακοπών. Όχι με αυτό το σορτς ούτε και σ’ αυτή τη παραλία»

Και σήμερα δόθηκε με κάθε επισημότητα η απάντηση για το νησί των διακοπών του 26χρονου κορυφαίου γυμναστή στο κόσμο. Μύκονος. Το νησί των Ανέμων και μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο «Άρχοντας των κρίκων» αναφέρει «επίγειος παράδεισος… υπέροχες στιγμές στις καλοκαιρινές μου διακοπές στα ελληνικά νησιά».

Βέβαια το μπάνιο είναι σε πισίνα ξενοδοχείου και όπως είναι γνωστό στόχος του δεν είναι άλλος από τη παραμονή στην κορυφή έως το 2024. Ε μέχρι τότε θα περάσει κι από Σαντορίνη, Νάξο. Που θα πάει… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News