Ξεμαλλιάσματα Τζούλιας - Λόχαν στη Μύκονο

Λίντσεϊ Λόχαν vs Τζούλια Αλεξανδράτου. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα το βλέπαμε αυτό το έργο, αλλά η συνάντηση της χολιγουντιανής σταρ και της Ελληνίδας celebrity ήταν εντελώς επεισοδιακή, αφού λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Ένα είναι σίγουρο. Η Λόχαν έχει θέμα με τα κινητά τηλέφωνα!

Το σκηνικό έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στον πριβέ χώρο του Σκορπιού, o οποίος βρίσκεται κοντά στην παραλία Παράγκα και, όπως δηλώνει η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου στην «Espresso», άρχισε με αφορμή που δόθηκε από την πλευρά της ηθοποιού.

«Εκείνη ξεκίνησε την ιστορία. Αρχισε ξαφνικά να με βιντεοσκοπεί με το κινητό της μόλις έφτασα στον Σκορπιό. Μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και απάντησα με τον ίδιο τρόπο. Τη βιντεοσκόπησα κι εγώ» αναφέρει η Τζούλια. Τι ήταν να το δει αυτό η Λόχαν; Πλησίασε έξαλλη την Τζούλια και της άρπαξε το κινητό της. «Δεν γνωρίζω γιατί έκανε ό,τι έκανε, αλλά η κίνησή της να μου πάρει το κινητό με εκνεύρισε πολύ» συνεχίζει η Τζούλια, περιγράφοντας το χρονικό της σύρραξης. Ποια ήταν η αντίδρασή της; Αρπαξε κι εκείνη το κινητό της Λόχαν.

Πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα λένε ότι αντάλλαξαν αρκετές φράσεις στα... γαλλικά και ότι παραλίγο να πέσει... ξεμάλλιασμα, αφού -όπως αναφέρει η Αλεξανδράτου- η Λόχαν δεν ήθελε να της επιστρέψει το κινητό της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το σκηνικό έλαβε τέλος έπειτα από την παρέμβαση δύο σωματοφυλάκων, οι οποίοι ακολουθούσαν την ηθοποιό και χώρισαν τις δύο γυναίκες προτού το επεισόδιο «χοντρύνει» ακόμη περισσότερο.

Ετσι, αφού τα κινητά επιστράφηκαν στις κατόχους τους, η Λίντσεϊ αποχώρησε από το κλαμπ Σκορπιός και η Τζούλια παρέμεινε, διασκεδάζοντας παρέα με τον Mr Αγάπη Μόνο, ο οποίος ακούει στο όνομα Anastazio.

Πηγή Espresso