Υπόθεση Παντελίδη: Οδηγός ο Παντελίδης, "είστε γελοίοι" η αντίδραση της μητέρας

Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο ή θα υπάρξει και συνέχεια; Αναφερόμαστε στην πολύκροτη υπόθεση του τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου 2016 όταν ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα… Και σήμερα, ο αρμόδιος εισαγγελέας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών απεφάνθη ότι η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο, άρα ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Και η απόφασή του στηρίχτηκε στα χτυπήματα που έφερε το σώμα του Παντελίδη. Η Φρόσω Κυριακού βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού και η Μίνα Αρναούτη στο πίσω κάθισμα…

Επιπλέον, αποφαίνεται ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελίδη, σε βάρος των κοριτσιών για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης από ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.

Αντίδραση οικογένειας

Η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει δια των πληρεξουσίων δικηγόρων της τις αντιρρήσεις για τη διάταξη αρχειοθέτησης στον Εισαγγελέα Εφετών. Η πρώτη αντίδραση;  Η Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ και να γράφει χαρακτηριστικά «Οδηγός ο Παντελίδης… για γέλια είστε».

Χαμόγελα Αρναούτη

Από την άλλη πλευρά, η Μίνα Αρναούτη (είχε τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό για πέντε μήνες) εμφανίζεται δικαιωμένη και σε ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα στα social media έγραψε «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα…!».

Και συνέχισε το διάλογο με φίλους της σχετικά με το πόρισμα και την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών «Ο Παντελάκος θα χαίρεται! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες».

Σε κάποια άλλο σχόλιο σημείωσε «Φτάνει! Καλά δεν υπήρχε αμφιβολία εγώ δεν ξαφνιάστηκα Αλλά καλό είναι να το τρίψω σε μερικές μούρες».

Και τέλος σε σχόλιο για να ηρεμήσει και να ζήσει τη ζωή της τόνισε «Όλα καλά! Δικαίωση!!!!».

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr