Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖώδια (24 έως 30/12): Έφτασε η ώρα για ξεκαθάρισμα

Ζώδια (24 έως 30/12): Έφτασε η ώρα για ξεκαθάρισμα

|

Η «Ηλέκτρα» μας προσφέρει τις προβλέψεις της για τα ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου όπου το κυρίαρχο στοιχείο είναι η εσωτερική κάθαρση που οδηγεί σε νέους δρόμους

Αγαπημένοι μου φίλοι η αίσθηση που δίνει αυτή η εβδομάδα είναι «πολλά ξεκαθαρίσματα». Καθώς θα προχωρούν οι μέρες για το τέλος του έτους, πολλοί θα καταλάβατε πως πρέπει να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα πια στην ζωή σας και να κάνετε μία καινούργια αρχή.

Τα νέα δεν είναι όμως τόσο δυσάρεστα όσο ακούγονται. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα σας κάνει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος εκεί δηλαδή που ανήκετε και αισθάνεστε ο εαυτός σας. Εβδομάδα εσωτερικής κάθαρσης λοιπόν, αγαλλίασης και συνειδητοποίησης!  Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι με υγεία, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Γράφει η “Ηλέκτρα” για το Naxospress.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις ανά ζώδιο και για την εβδομάδα που διανύουμε…

ΚΡΙΟΣ

Ένα γεγονός που σας έχει απογοητεύσει αποφασίζετε να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και με ανοιχτά χαρτιά. Καταλαβαίνετε πως δεν είστε εσείς υπεύθυνος για όλα τα λάθη του παρελθόντος και κρατάτε μία κάθετη και λίγο αυστηρή στάση σε εκείνους που δεν εκτιμούν τι έχετε προσφέρει. Αυτήν την εβδομάδα συλλογιστείτε σε αυτά που έχετε καταφέρει και όχι στις αποτυχίες που μπορεί να υπήρξαν. Η ανησυχία σας είναι περιττή και θα το συνειδητοποιήσετε μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκληρές και κάθετες αποφάσεις θα πάρετε ταυράκια μου αυτήν την εβδομάδα και χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με ένα δίλλημα που έχετε στο ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Η λογική λοιπόν σας χτυπάει το καμπανάκι για σας προειδοποιήσει πως ο δρόμος της επιτυχίας ή της ελευθερίας για κάποιους, ίσως να είναι λίγο μοναχικός στην διαδρομή του αλλά πάντα στον τερματισμό έρχετε και η επιβράβευση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διδυμάκια μου αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να κλείνετε ένα κεφάλαιο στην ζωή σας βάζοντας τους τίτλους τέλους. Μπορεί για κάποιους να είναι μία επίπονη διαδικασία αλλά το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως αυτή η οριστική απόφαση σας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα, νέες προτάσεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας, για το ποιοι είστε και τι μπορείτε να καταφέρετε  αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Οι μέρες αυτές ευνοούν νέα ξεκινήματα! Τολμήστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη καρκινάκια μου και αυτό είναι το δίλλημα για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Να μείνετε δηλαδή σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και σας έχουν ρουφήξει όλη την ενέργεια που έχετε ή να κάνετε κάτι καινούργιο και φρέσκο; Αυτό που σας φοβίζει είναι το άγνωστο και η ανασφάλεια, όμως αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως η ψυχική σας γαλήνη είναι αυτό που μετράει.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου θα υπάρξουν και καλύτερες εβδομάδες από αυτήν είδικα με ένα 2019 που υπόσχεται πολλά. Αυτή όμως η εβδομάδα σας βάζει σε σκέψεις για πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και πίσω από την πλάτη σας. Κάτι συνειδητοποιείτε, κάτι δεν σας πάει καλά, γενικά κάτι σας φταίει και ίσως να μην κάνετε λάθος αλλά ίσως να μην αξίζει  και να δώσετε τόσο μεγάλη βαρύτητα. Διακοπές είναι το μήνυμα της εβδομάδας και όχι σκοτούρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκια μου σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για αυτήν την εβδομάδα και ο λόγος είναι πως θα σας παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο που ίσως στην αρχή να σας κολακέψει, ίσως να σας ιντριγκάρει, σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα αλλά πρέπει να αντισταθείτε αν δεν ξεκαθαρίσετε πρώτα τις προθέσεις του. Κρύβει μυστικά που μπορεί να πληγώσουν! Προσοχή λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκια αυτές τις όμορφες και γιορτινές μέρες ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σας, σε μια γιορτή ή σε ένα φιλικό σπίτι. Ένα πρόσωπο που ίσως ονειρευόμασταν ή ευχόσασταν να ξαναδείτε. ΟΜΩΣ μην επενδύσετε πολλά σε αυτήν την συνάντηση γιατί προβλέπεται απογοήτευση. Το ξανακοιτάτε με τον καινούργιο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκόρπιοι μου ένα γεγονός ίσως σε κάνει να πάρεις μία γρήγορη αλλά οριστική απόφαση. Αυτή η απόφαση θα δώσει τέλος σε παλιές καταστάσεις αλλά καινούργια  και καλή αρχή σε κάθε τι νέο που έχεις στο πολυμήχανο μυαλό σου. Προσφορά ερωτική ή νέας συνεργασίας είναι το ευχάριστο tip της εβδομάδας και ευκαιρίες που περίμενες καιρό τώρα θα σου χτυπήσουν την πόρτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άκρως ερωτική η εβδομάδα αυτή για τα τοξοτάκια μας και μάλιστα με πολύ πάθος. Προσοχή στις παρανομίες και στις παρασπονδίες όμως γιατί δεν βλέπω καλά ξεμπερδέματα. Το σίγουρο βέβαια είναι όμως πως θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με την συναισθηματική ολοκλήρωση που αναζητούσατε τόσο καιρό! Ο Δίας για άλλη μία εβδομάδα σας προσφέρει τις συγκινήσεις που πάντα ονειρευόσασταν και χαμογελάτε σαν μικρά παιδιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γλυκά μου κατσικάκια κάτι σας πιάνει αυτή την εβδομάδα και τα βλέπετε όλα μαύρα. Σας έχει καταβάλει και λίγο το στρες και το μυαλό σας πάει να εκραγεί. ΗΡΕΜΗΣΤΕ! Είναι παροδικό! Όλα καλά θα σας πάνε όχι επειδή η τύχη σας χτύπησε την πόρτα αλλά επειδή έσεις οι ίδιοι έχετε χτίσει γερά θεμέλια. Απολαύστε την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων αυτές τις μέρες και αφήστε πίσω για λίγο τις σκοτούρες σας γιατί σας βλέπω το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να χτυπάει την δική σας πόρτα και όχι του Σκρουτζ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχοάκια μου η εβδομάδα σας βρίσκει να αποχωριζεστε κάθε συναισθηματικό φορτίο όπου σας έκανε να αισθάνεστε με μένετε πίσω και να μην μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Μια εσωτερική αφύπνιση, ένα ευχάριστο νέο σας φέρνει σε ένα όμορφο δίλημμα για το αν θα κολλήσετε σε ένα παρελθόν που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε ή θα τραβήξετε πλώρη για νέα ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψαράκια μου κάτι ξαφνικό σχεδόν σαν κεραυνός εν αίθρια σας κάνει να γκρεμίσετε θεμέλια της ζωής που είχαν χτιστεί με κακές βάσεις και να γίνετε επιτέλους εσείς ο αρχιτέκτονας της ζωής σας. Κάπου διστάζετε και ρίχνετε μια μάτια στο παρελθόν αλλά δεν είναι τώρα μέρες για πισωγυρίσματα! Ότι συνταρακτικό και αν συνέβη δεν σας εμποδίζει να το προσπεράσετε και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Και ξέρετε κάτι; Θα τα καταφέρετε!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Ιταλία: Ενεργοποιήθηκε σήμερα το εισιτήριο εισόδου στην Βενετία

Πέντε (5) ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

ΠΝΑι: Με διευρυμένη πλειοψηφία, Συμπαραστάτης του Πολίτη, ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης - Η διαδικασία επιλογής διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ιταλία – Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών: “Βρήκαμε τον τάφο του Πλάτωνα”

«Ετάφη δε και Πλάτων...» - Ερευνα υποδεικνύει την Ακαδημία Πλάτωνος ως τελευταία κατοικία του φιλοσόφου

Νηστεία: Εύκολοι και νόστιμοι συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε

Ιδανικοί συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε την περίοδο της νηστείας

Γ. Βρούτσης: Παραδίδει αύριο την ολυμπιακή φλόγα στους Γάλλους

O αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Amorgos Trail Challenge: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αμοργού

Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 7ου Amorgos Trail Challenge

Σχολεία: Κλείνουν αύριο για τις εορτές του Πάσχα, πότε ανοίγουν;

Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα - Πότε ανοίγουν; - Χρονοδιάγραμμα έως τις εξετάσεις

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: “Καθαρίζει” απόψε (20/04) τον Πρωτέα και πάει …τελικό

Ωρα... τελικού για τον ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia . Αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας απόψε (19:00) στο ΔΑΚ Νάξου και πιάνει τον μεγάλο στόχο, την παρουσία στον τελικό ανόδου κόντρα στο Αιγάλεω ή Δάφνη Πανελευσινιακό

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο