Εκτακτο: Ο Βαγγέλης γράφει τους στίχους του νέου κύκλου της σειράς "Narcos"

vaggelis

Καριέρα στιχουργού ανοίγεται για τον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την αποκάλυψη ότι έγραψε τους στίχους του τραγουδιού της δημοφιλούς σειράς «Έξαψη» του MEGA, που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γνωστής ιστοσελίδας παραπολιτικών tovatraxi.com, ο Έλληνας εφοπλιστής και ιδρυτής της οργάνωσης Ανακριτές Χωρίς Σύνορα έχει ήδη δεχθεί προτάσεις για την συγγραφή τραγουδιών από το εξωτερικό, ειδικότερα από τους παραγωγούς της γνωστής σειράς Narcos που ετοιμάζουν νέο κύκλο επεισοδίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτές, ο νέος κύκλος θα γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά, με επίκεντρο μια εντελώς φανταστική οργάνωση, ενώ υπόσχεται πλούσια δράση όπως εξαφανίσεις μαρτύρων, μυστηριώδη πλοία και πολλά ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγγραφή των τραγουδιών της νέας σειράς διεκδικούσαν αρκετοί γνωστοί διεθνείς στιχουργοί, οι οποίοι όμως αποσύρθηκαν αιφνιδιαστικά για λόγους υγείας, δηλαδή για να συνεχίσουν να έχουν υγεία, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Άμεση πάντως ήταν η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό έχει ήδη ξεκινήσει την συγγραφή τραγουδιού δικής του έμπνευσης με τίτλο «Οι Διαιτητές Δεν Υπάρχουν Πια, Τους Πάτησε Το Τραίνο.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News