Εκτός ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Διαζύγιο» μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΣΚΑΪ αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημοσιογράφου με το ανώτατο στέλεχος του σταθμού και η οποία απέβη άκαρπη.

Όπως ανέφερα (σ.σ. από το blog του Γρηγόρη Μελά) σε προηγούμενο κείμενο του Newsit τις τελευταίες ώρες η σχέση των δύο πλευρών βρισκόταν σε οριακό σημείο καθώς ο Μπογδάνος ήθελε να βγει στην εκπομπή του και να εξηγήσει τι εννοούσε με τις χθεσινές δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, ενώ η διοίκηση του είχε ζητήσει την παραίτησή του.

Αν και πριν από κάποιους μήνες ο ίδιος ο δημοσιογράφος, αλλά για άλλο λόγο, είχε θέσει την παραίτησή του στα χέρια της διοίκησης, αυτή τη φορά δεν δέχτηκε να αποχωρήσει πριν εξηγήσει στους τηλεθεατές με στοιχεία τις χθεσινές δηλώσεις του. Ο ΣΚΑΪ όμως και μετά την ανακοίνωση που έβγαλε για αυτές τις δηλώσεις του ήταν εμφανές ότι δεν θα του δώσει το «βήμα» και έτσι ήταν απλά θέμα… συνάντησης να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο».

Έτσι λοιπόν την εκπομπή «Σκάι στις 3» θα παρουσιάσει σήμερα ο Νίκος Υποφάντης, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αυτή την ώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την οριστική ρήξη με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ μαζεύει τα προσωπικά του πράγματα από το σταθμό του Φαλήρου…!

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΣΚΑΙ εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για το τέλος της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο.

"Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία".

Σημείο τριβής 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ναξιώτης δημοσιογράφος στην πρόσφατη εκπομπή του ανέφερε σε κάποιο σημείο σχολιάζοντας την επικαιρότητα ότι «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια». Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».

Την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ σχολίασε ο κ. Μπογδάνος μέσω twitter: