ΕΚΥΤ: Εμβολιάστηκε ο Αντώνης Χωριανόπουλος

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο χώρο του Έντυπου Κυκλαδικού Τύπου, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, ο Ναξιώτης Αντώνης Χωριανόπουλος, πρόσφατα εμβολιάστηκε…. Κίνηση που έγινε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους Κυκλαδίτες…

Ο κος Χωριανόπουλος με καταγωγή από τον Απόλλωνα της Νάξου προσκαλεί έμμεσα όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν χρησιμοποιώντας την έκφραση «προς την Ελευθερία» και ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για την προσφορά του σε αυτή τη μάχη με την πανδημία.

Αναλυτικά το μήνυμα του κου Χωριανόπουλου αναφέρει:

«Με υπευθυνότητα και αισιοδοξία πορευόμαστε προς την ελευθερία, καταπολεμώντας τον αόρατο εχθρό μας,  τον κορονοιό που μας στέρησε την ανθρώπινη επικοινωνία.

Μοιράζομαι την εμπειρία του εμβολιασμού μου, θέλοντας να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου "Σωτηρία" για την προσφορά του σε αυτή τη μάχη κατά της πανδημίας, καθώς και για την άριστη κατάρτιση και ευγένεια του".

.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News