Ελλάδα - Εκτακτο: Ανοιχτές οι ταβέρνες την Τσικνοπέμπτη, αλλά μόνο στη Ραφήνα.. Γιατί;

Καραμανλής

Την ικανοποίησή του για την κατ' εξαίρεση λειτουργία των ανθοπωλείων το περασμένο Σαββατοκύριακο, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε αντίστοιχα μέτρα και ενόψει της Τσικνοπέμπτης στις 4 του Μάρτη, με τις ταβέρνες να λειτουργούν κανονικά μόνο στην περιοχή της Ραφήνας, έπειτα από αιτήσεις τόσο των ιδιοκτητών όσο και κατοίκων της περιοχής.

«Διαπιστώσαμε πως το 97% του τζίρου στις ταβέρνες της Ραφήνας, προέρχεται από την κίνηση της Τσικνοπέμπτης και οι μαγαζάτορες μας τόνισαν πως αν δε λειτουργήσουν φέτος θα βάλουν οριστικά λουκέτο. Μας μίλησαν για έναν συγκεκριμένο πελάτη που επισκέπτεται όλες τις ταβέρνες της περιοχής και τις τιμάει από το πρωί και πως αν δεν μπορέσουν να τον εξυπηρετήσουν δεν έχουν μέλλον», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην γνωστή σατυρική ιστοσελίδα tokoulouri.com για να προσθέσει:

«Σε ό,τι αφορά τις φήμες πως οι χιλιάδες κλήσεις από κατοίκους της περιοχής προέρχονται από το ίδιο άτομο, δεν έχουμε κανένα λόγο να τις πιστέψουμε. Το όνομα Μάνλος Καρακωστής ακούγεται απολύτως αληθινό».

@ Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ ως πρωθυπουργός. Είναι ο μοναδικός που έχει φωτογραφηθεί σε 19 διαφορετικές ταβέρνες στο σύνολο της Ελλάδας...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News