ΕΡΤ: Ψαριανός και Πανούτσος πιάνουν δουλειά

Πόλος έλξης για νεοφιλελεύθερους... αντικρατιστές και απανταχού υπέρμαχους του «λιγότερου κράτους» έχει γίνει η δημόσια τηλεόραση στα χρόνια διακυβέρνησης του κράτους της Ν.Δ., ούτως ή άλλως υπέρ της αξιοκρατίας και της αριστείας.

Στις μέρες των «ίσων ευκαιριών για όλους» η ΕΡΤ περιμαζεύει τους «αρίστους» που δεν κατάφεραν να αριστεύσουν σε άλλους τομείς και επιστρέφουν στη δημοσιογραφία. Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε...

Πολύ σύντομα αναμένεται να πιάσει δουλειά στην ΕΡΤ ο Γρηγόρης Ψαριανός, παλιότερα ραδιοφωνικός παραγωγός και στις προηγούμενες εκλογές αποτυχών βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προ ημερών είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Κ. Ζούλα και τον συνθέτη Δ. Παπαδημητρίου, μέλος του Δ.Σ. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο Γρ. Ψαριανός προορίζεται για εντεταλμένος σύμβουλος της διοίκησης ή για τη θέση του γενικού διευθυντή Ραδιοφωνίας ή για κάποιον συνδυασμό των δύο.

Εν τω μεταξύ, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος - μετακλητός υπάλληλος στην ΕΡΤ σύμφωνα με ανάρτηση στη «Διαύγεια» χθες. Ο Αντ. Πανούτσος, πολιτευτής με τη Ν.Δ. που δεν εξελέγη στη δυτική Αθήνα (εξελέγη ο δημοσιογράφος Γ. Λοβέρδος), προσλαμβάνεται «με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, για τις ανάγκες σχεδιασμού προγράμματος που άπτονται των θεμάτων που καλύπτει η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης». Δεν είναι σε γνώση μας εάν ο Αντ. Πανούτσος θα αναλάβει ή όχι θέματα που αφορούν αθλητικές μεταδόσεις ή αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Οι αποδοχές του Αντ. Πανούτσος ορίζονται σύμφωνα με την ΚΥΑ για την ΕΡΤ. Την απόφαση υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Γαμπρίτσος.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ - avgi.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News