Ευχές για το 2017

NAXOSPRESS.GR

H συντακτική ομάδα του naxospress.gr σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία για το νέο έτος

ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ 

Αγαπητές και αγαπητοί,
 
 Σήμερα ολοκληρώνεται μια ακόμα χρονιά, ίσως για εμάς το Δ. Σ. της Ε.Α.Σ. η δυσκολότερη τα τελευταία 13 χρόνια που είμαστε μαζί με τους περισσότερους.
Ότι καταφέραμε το κάναμε από την καρδιά μας, αμισθί, δίνοντας ψυχή, με συνέπεια τα αποτελέσματα μας να είναι θετικά στο τέλος της χρονιάς.
Σημασία έχει να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και σίγουροι ότι έδωσε ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για τον ΑΓΡΟΤΗ ΜΑΣ τον ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΜΑΣ άλλα και για την κοινωνία της ΝΑΞΟΥ ΜΑΣ.
Νιώθω απίστευτα τυχερός και μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι μαζί σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε έναν σας ξεχωριστά.
Θέλω επίσης, να ευχηθώ υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας και το 2017 να έχετε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, προσωπικές και επαγγελματικές.

Δημήτρης Καπόυνης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

“Το 2017, να αισθανθούμε όλοι νησιά,  σε μια κοινή θάλασσα”

Φίλες και φίλοι, σε λίγο αφήνουμε πίσω μας το 2016. Μια ακόμη σκληρή και δύσκολη χρονιά στην οποία καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, χάρη στο σχέδιο, στην αποφασιστικότητα, στη δουλειά μας.
Οφείλουμε όλοι να αφήνουμε πίσω όσα μας πληγώνουν και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες που έχουν ανάγκη τα νησιά μας. 
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να υπηρετήσουμε το Αρχιπέλαγός μας, το Αιγαίο και όλα εκείνα που διαχρονικά συμβολίζει. Το Ανώτερο, το Ωραίο, το Αληθινό, το Ευγενικό. 
Μας έλειψε η συλλογικότητα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι τα νησιά μας είναι χωρισμένα μόνο στην επιφάνεια.  Άρρηκτα δεμένα  και ενωμένα στο βάθος, για να δώσουν τις μάχες που έχουν μπροστά τους, για την επιβίωση, για την ανάταση που όλοι έχουμε ανάγκη. 
Το 2017, να αισθανθούμε όλοι νησιά... σε μια κοινή θάλασσα!

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος

Γιάννης Βλασερός

Αγαπητοί Συμπατριώτες 
Χρόνια σας πολλά.
Eυτυχισμένο το νέο έτος 2017 που σε λίγο θα ανατείλει.
Εύχομαι η ελπίδα πού φωλιάζει στις καρδιές μας να μετουσιωθεί σε καλύτερες μέρες για την χώρα μας και τον λαό μας.
Γιάννης Βλασερός
Ιατρός Καρδιολόγος 
Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής 
των Νησιωτικών Χώρων ΠΑΣΟΚ